Dansk EM-helt: De spyttede efter mig

Målvogter Sandra Toft blev udsat for voldsomme angreb fra de ungarske fans, da hun og Danmark sejrede 23-20 over værtsnationen

Sandra Toft sendte en lille hilsen til de mange ungarske fans efter den danske sejr. (Foto: Lars Poulsen)
Sandra Toft sendte en lille hilsen til de mange ungarske fans efter den danske sejr. (Foto: Lars Poulsen)

Det var barsk på flere fronter, da de danske håndboldkvinder mandag aften tog en vital sejr over Ungarn ved EM-slutrunden.

Jan Pytlicks tropper blev ikke alene ramt af flere uheld både før og under kampen, hvor henholdsvis Lotte Grigel og Stine Jørgensen måtte udgå med skader.

Også de ungarske fans gjorde deres til, at det skulle blive en ubehagelig oplevelse for de upopulære skandinaviske gæster.

Således kunne målvogter Sandra Toft komme med noget af en beretning, da hun efter den store triumf gjorde status på oplevelsen og dramaet i Debrecen.

Se også: EM-drømmen lever: Danmark sprudlede mod Ungarn

- I hele anden halvleg spytter de (tilskuerne, red.) ind på banen og kaster ting efter mig. Så jeg kunne ikke lade være med at juble lidt ud mod dem til sidst for at provokere lidt, siger Toft til TV2.

Når alt kommer til alt, var der dog mere positivt end negativt at tage med fra kampen, hvis resultat betyder, at Danmark og Toft fortsat lever i turneringen.

Se også: Chok: Lotte Grigel båret ud

- Det er helt vildt. Vi sad derhjemme og snakkede om, at vi ikke kunne magte konsekvensen af et nederlag. Og nu står vi her og har slået værtsnationen på deres hjemmebane, fortæller Toft.

Hun har nu et en enkelt hviledag til at at komme sig over både ungarske skud og spytklatter, inden det onsdag går løs med det altafgørende kamp mod Spanien. Her kan Danmark med en sejr eller et uafgjort resultat spille sig i semifinalen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen