Dansk EM-helt: Zagreb bliver ikke sidste stop

Håndboldveteran Lasse Boesen vil videre i Champions League

Lasse Boesen slutter til sommer en lang fornem karriere, men 1/8 finalen mod Zagreb skal ikke være hans sidste internationale opgave (Foto: Rumle Skafte)
Lasse Boesen slutter til sommer en lang fornem karriere, men 1/8 finalen mod Zagreb skal ikke være hans sidste internationale opgave (Foto: Rumle Skafte)
Følg Håndbold

Den snart forhenværende landsholdsstjerne, Lasse Boesen har ikke tænkt at sige farvel til den internationale scene med et samlet nederlag til Prvo Zagreb.

Han vil som resten af KIF Kolding København have en kvartfinale med, som kan cementere det danske flagskibs position som et Top 8 i Europa.

Zagreb, der normalt topper tilskuerbarometeret  med 15.000 tilskuere indenfor i VM-arena fra 2009, er ikke, hvad byen har været tidligere, hvor uroligheder var normalt til hjemmekampene.

- Personligt synes jeg, at Zagreb er en langt mere fornuftig lodtrækning end Rhein-Neckar Löwen. Så ville jeg have mere nervøs for udfaldet, siger Lasse Boesen.

KIF-profil om Zagreb: Vigtigst at undgå Rhein-Neckar

- Det handler om at komme fra Zagreb med et fornuftigt resultat, så vi kan gøre arbejdet færdigt på hjemmebane.

- Vi må håbe, at vi modsat sidste sæson vil være heldigere med dommerne, da rumænerne, som dømte mod Metalurg, absolut ikke var neutrale. Desværre findes der fortsat dommere, der favoriserer hjemmeholdet, siger Lasse Boesen, der er i gang med en hæsblæsende afskedsturne med liga, Final 4 pokal og Champions League.

Kolding-profil kæmper mod formdyk

I ligaen kan KIF Kolding København vinde Grundspillet ved at slå Odder og dermed få en billet til næste års udgave af Champions League, hvis Danmark som forventet vil få tildelt to pladser i den nye udgave med både en A- og B-fase.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT