Dansk EM-helt: Zagreb bliver ikke sidste stop

Håndboldveteran Lasse Boesen vil videre i Champions League

Lasse Boesen slutter til sommer en lang fornem karriere, men 1/8 finalen mod Zagreb skal ikke være hans sidste internationale opgave (Foto: Rumle Skafte)
Lasse Boesen slutter til sommer en lang fornem karriere, men 1/8 finalen mod Zagreb skal ikke være hans sidste internationale opgave (Foto: Rumle Skafte)

Den snart forhenværende landsholdsstjerne, Lasse Boesen har ikke tænkt at sige farvel til den internationale scene med et samlet nederlag til Prvo Zagreb.

Han vil som resten af KIF Kolding København have en kvartfinale med, som kan cementere det danske flagskibs position som et Top 8 i Europa.

Zagreb, der normalt topper tilskuerbarometeret  med 15.000 tilskuere indenfor i VM-arena fra 2009, er ikke, hvad byen har været tidligere, hvor uroligheder var normalt til hjemmekampene.

- Personligt synes jeg, at Zagreb er en langt mere fornuftig lodtrækning end Rhein-Neckar Löwen. Så ville jeg have mere nervøs for udfaldet, siger Lasse Boesen.

Håndbold KIF-profil om Zagreb: Vigtigst at undgå Rhein-Neckar

- Det handler om at komme fra Zagreb med et fornuftigt resultat, så vi kan gøre arbejdet færdigt på hjemmebane.

- Vi må håbe, at vi modsat sidste sæson vil være heldigere med dommerne, da rumænerne, som dømte mod Metalurg, absolut ikke var neutrale. Desværre findes der fortsat dommere, der favoriserer hjemmeholdet, siger Lasse Boesen, der er i gang med en hæsblæsende afskedsturne med liga, Final 4 pokal og Champions League.

(Foto: Anders Brohus) Håndbold Kolding-profil kæmper mod formdyk

I ligaen kan KIF Kolding København vinde Grundspillet ved at slå Odder og dermed få en billet til næste års udgave af Champions League, hvis Danmark som forventet vil få tildelt to pladser i den nye udgave med både en A- og B-fase.

0 kommentarer
Vis kommentarer