Dansk håndboldpar skal giftes: 'Lige nu er vi i krig'

Jakob Larsen friede til sin kæreste Kamilla Birkedal Kristensen i lørdags. Men nu på lørdag er de to konkurrenter, når deres klubber tørner sammen i kvindernes håndboldliga

Nykøbing Falster fejrer det danske mesterskab. Lørdag møder de titelaspiranterne fra Odense. Foto: Jonas Olufsen
Nykøbing Falster fejrer det danske mesterskab. Lørdag møder de titelaspiranterne fra Odense. Foto: Jonas Olufsen

Nykøbing Falster og Odense er begge mesterskabskandidater i landets fineste håndboldrække - HTH GO Ligaen.

Lørdag står de to hold så over for hinanden i sæsonens anden kamp, og det bliver en helt speciel oplevelse for to af aktørerne.

Nykøbing-træneren Jakob Larsen og Odense-spilleren Kamilla Birkedal Kristensen danner nemlig par til dagligt og har sammen to drenge. Efter knapt ti år som kærester tog Jakob Larsen så mod til sig i lørdags og friede til Kamilla Kristensen på hendes fødselsdag.

Men det romantiske frieri foregik ikke helt på traditionel vis. Han lokkede kæresten med på en helikoptertur, der gik over parrets hus, hvor Kamilla kunne læse 'vil du gifte dig med mig?' skrevet med store hvide bogstaver på husets flade tag. En fødselsdagsgave hun aldrig glemmer.

- Jakob fik virkelig nailet den der. Det var virkelig stort. Ja, det var en af de bedste dage i mit liv, fortæller en glad Kamilla Kristensen til TV2 Sporten

Kamilla Kristensen spiller til dagligt for Odense i kvindernes håndboldliga. Lørdag står hun over for sin kommende ægtefælle, når de møder Nykøbing Falster, som han er træner for. Foto: All over press
Kamilla Kristensen spiller til dagligt for Odense i kvindernes håndboldliga. Lørdag står hun over for sin kommende ægtefælle, når de møder Nykøbing Falster, som han er træner for. Foto: All over press
 

Men blot en uge efter den store dag står de to nyforlovede over for hinanden som fjender på banen, når Odense gæster Nykøbing i et topbrag. Begge hold har ambitioner om et mesterskab i denne sæson, og det har derfor haft konsekvenser på hjemmefronten i optakten til kampen, hvor de to har holdt forberedelserne mere for sig selv end normalt.

- Da jeg i går sad og så video i sofaen, mens Kamilla sad og læste, kunne jeg godt mærke, at jeg vendte skærmen lidt væk fra hende, og jeg noterede med mindre skrift, end jeg plejer, så hun ikke kunne læse mig over skulderen, forklarer Jakob Larsen.

Og det har han også god grund til, mener Kamilla Kristensen, der ikke lægger skjul på, at de varme følelser blevet lagt på hylden under lørdagens opgør.

- Det er en krig lige nu.

Hun er heller ikke sikker på, at stemningen med garanti er i top efter kampen.

- Jeg tror mere, han hader mig på lørdag, når vi har vundet, men så må han jo sove i gæsteværelset, hvis han vil det, slutter den smilende håndboldspiller.

'Kæreste-krigen' skal udkæmpes i Nykøbing lørdag eftermiddag. Begge hold er kommet godt fra land i ligaen med en sejr i åbningskampen på sæsonen.

Køb Ekstra Bladets nye Brøndby Magasin:

Se også: Håndbold-darlings villa blev solgt på 15 dage

Se også: Skjern må nøjes med uafgjort efter Ribe-Esbjerg-comeback

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen