Annonce:
Annonce:

Dansk kæmpe-sensation: Stormagten slået ud

Skjern Håndbold er klar til kvartfinalerne i herrernes Champions League, efter de ekspederede mægtige Veszprém ud af 1/8-finalen

Annonce:
Følg Håndbold

Det er ikke mange håndbold-hold, der tager til Veszprém, og vinder over den ungarske storklub.

Det gjorde Skjern heller ikke, men tabte kun 34-29, så der var aldrig rigtig tvivl om, at det danske hold ville sikre sig videre avancement til kvartfinalerne i herrernes Champions League.

Skjern havde sikret sig et fremragende udgangspunkt fra den første kamp i Danmark, hvor de vandt med syv mål. Det forspring skulle de forsøge at holde, hvis de skulle avancere til kvartfinalen i Champions League, og det gjorde de.

SE HØJDEPUNKTERNE I KLIPPET ØVERST

Spillerne fra Veszprém var efter nederlaget i den første kamp blevet skåret i løn, men det var svært at se, det skulle have haft den store effekt.

Annonce:

De fleste havde nok forventet, at det ungarske storhold var kommet blæsende ud fra start, men Skjern formåede at hægte sig på den ungarske klub i kampens indledning, selvom Veszprém førte fra start.

5.000 tilskuere havde fundet plads i Veszprém Aréna lørdag eftermiddag, og de gjorde alt, hvad de kunne for at kyse den vestjyske klub.

Men på banen sørgede kampens franske dommer-par for, at Veszprém-spillerne ikke kunne kyse Skjern-spillerne og efter to minutters spil, faldt den første 2-minutters udvisning til den ungarske klub.

Midtvejs i første halvleg lykkedes det Ljubomir Vranjes' mandskab at skabe et lille hul til Skjern. På små fire minutter fik de forvandlet 6-6 til 10-7.

doc6zig61y9gattd9kzehb.jpg 

Det forspring fik Skjern hurtigt hentet igen, men på en stærk slutspurt af Veszprém, kunne de alligevel gå til pause med en tremåls-føring på 17-14.

Efter pausen fortsatte Veszprém, hvor de slap, og med flot målmandsspil og imponerende fløjspil kom de hurtigt foran med fire mål.

Annonce:

Men efter fire minutters spil af anden halvleg havde de to franske dommere sendt to Veszprém-spillere ud, og så kunne Skjern arbejde forspringet ned på to mål.

10 minutter inde i anden halvleg valgte Skjern-træner, Ole Nørgaard, at sætte Tibor Ivanisevic på banen, og den serbiske målmand stemplede i den grad ind med tre store redninger i træk.

doc6zig0v4k4humvli2eha.jpg 

Samtidig blev Anders Eggert, der ikke var i stand til at spille, ved med at score på straffekast. En forstrækning i låret betød, at den rutinerede venstre-fløj kun kunne tage straffekast, men med sin udligning med 15 minutter igen, var det også værd at tage med.

En tydeligt presset Ljubomir Vranjes tog sin sidste time-out med 12 minutter igen af kampen, og så skulle der satses.

Det fik en kortvarig effekt, da hans mandskab kom op med fire kort efter. Men igen-igen lykkedes det Skjern at komme tilbage.

Med det samlede avancement kan Skjern nu se frem til at møde vinderen af opgøret mellem HBC Nantes og Meshkov Brest.

Manden bag sensationen: De andre er så meget bedre

Endnu en STOR CL-overraskelse – Barcelona er UDE:

Nykøbing Falster tager vigtigt skridt mod DM-semifinale

Hyldet midt under kampen: Sikrede sig mageløs rekord i nat

Fodboldlegende i koma efter hjertestop: - Det ser kritisk ud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: