Dansk klub overlever efter stor redningsaktion

Randers HK oplyser, at der er samlet tre millioner kroner ind, og at pengene sikrer klubben overlevelse

Randers-spillerne kan glæde sig over at have jobsituationen på plads. Foto: Annelene Petersen/Ritzau Scanpix
Randers-spillerne kan glæde sig over at have jobsituationen på plads. Foto: Annelene Petersen/Ritzau Scanpix

Håndboldklubben Randers HK undgår lukning i denne omgang, efter at det er lykkedes at sælge folkeaktier til en værdi af tre millioner kroner.

Det oplyser Randers-bestyrelsesformand Henrik Schaar på klubbens hjemmeside lillejuleaften.

- Det er med stor stolthed, at jeg kan oplyse, at vi har nået vores minimumstegning på tre millioner kroner og derfor har sikret klubbens overlevelse.

- Det har været en meget turbulent og udfordrende tid - især for vores spillere, trænerstab og administration, lyder det fra Henrik Schaar.

Klubben arbejder på at samle yderligere en halv million kroner ind, så økonomien kan blive endnu bedre.

- Vi er stolte af, at vi sammen har reddet Randers HK, og vi arbejder intenst de næste uger på at sikre, at vi kan nå vores målsætning på 3,5 millioner kroner.

- Det vil fastholde vores nuværende ambitionsniveau på spillersammensætningen, så vi også kan spille med om slutspillet i næste sæson, siger formanden.

Som tak for bidragene lover han gratis adgang til den næste hjemmekamp mod Silkeborg-Voel. Den spilles 5. januar.

Randers-håndboldkvinderne er lige nu placeret på syvendepladsen i HTH Ligaen med 14 point efter 13 kampe.

Randers-træner Niels Agesen glæder sig over redningen og håber, at klubben går en mere stabil fremtid i møde.

- Det betyder alt. Det siger ligesom sig selv, for alternativet var jo, at klubben forsvandt fra landkortet.

- Efter at det kom frem, at klubbens eksistens har været truet, er jeg næsten alle steder fra blevet mindet om, hvor vigtig Randers HK er for dansk damehåndbold.

- Så det, at klubben er reddet, betyder mest for Randers, men bestemt også noget for håndbold-Danmark, siger træneren til klubbens hjemmeside.

Fallon Sherrock er på rekordtid blevet publikumsyndling i Alexandra Palace. Foto: Luke Walker/Getty Images Anden sport Har taget alle med storm: - Det er epokegørende

Schalke-målmand Alexander Nübel vil ikke forlænge med arbejderklubben og skifter efter alt at dømme på en fri transfer til Bayern München til sommer. Foto: Andreas Gebert/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Klar til det forbudte skifte: Stortalent afviser kontrakt

Heung-min Son har fået tre spilledagens karantæne for sit udfald mod Antonio Rüdiger. Foto: EDDIE KEOGH/Ritzau Scanpix Premier League Tottenham-stjerne kortsluttede: Nu klager Mourinho

Jeg er meget underholdende og vild i min boksestil. Jeg bokser med alt, hvad jeg har. Det stammer helt sikkert fra min opvækst. Det har gjort mig til den, jeg er, siger Ditlev Rossing. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Palle-bokserens vilde fortid: Blev smidt på gaden som 15-årig

12 kommentarer
Vis kommentarer