Dansk landsholdsspiller købt fri af udenlandsk topklub

Den danske landsholdskeeper Sandra Toft forlader Team Esbjerg efter denne sæson efter to år i klubben

Sandra Toft skal ikke længere agere sidste skanse for Team Esbjerg. Foto: Ernst van Norde/Polfoto.
Sandra Toft skal ikke længere agere sidste skanse for Team Esbjerg. Foto: Ernst van Norde/Polfoto.

Sandra Toft forlader Team Esbjerg til sommer. Den danske landsholdskeeper er købt fri af en udenlandsk klub.

Den europæiske topklub har udnyttet en option i danskerens kontrakt, skriver Team Esbjerg på sin hjemmeside.

Sandra Toft har underskrevet en aftale for den kommende sæson med den nye og endnu unavngivne klub, men ifølge TV2's oplysninger skulle der være tale om den franske Champions League-klub Brest Bretagne.

- Det fremgår af min kontrakt med Team Esbjerg, at jeg kan købes fri, men det har været en enormt svær beslutning, og jeg har været i vildrede.

- På den ene side elsker jeg at være i klubben, og på den anden side er det tillokkende med et nyt udlandseventyr, siger Sandra Toft.

Team Esbjerg-træner Jesper Jensen ærgrer sig over, at Sandra Toft har valgt at skifte klub midt i en spændende opbygningsfase på vej mod nye mål.

- Sandra er et stort håndboldnavn, og hun fylder meget i Team Esbjerg.

- Sandra har en vindermentalitet, som kun ganske få er i besiddelse af, og hun vil efterlade et tomrum som både målvogter og menneske, siger Jesper Jensen.

Han har kendt til beslutningen i nogle dage og oplyser, at klubben har en kandidatliste med emner til at afløse den karismatiske målvogter.

- Det er store håndboldsko, der skal udfyldes, men vi bestræber os på at finde en målvogter på samme niveau - landsholdsklasse, siger Jesper Jensen.

29-årige Sandra Toft, der har spillet 103 A-landskampe for Danmark, kom til Team Esbjerg i sommeren 2017 fra norske Larvik, hvor hun spillede i tre sæsoner.

Forinden spillede hun i syv sæsoner i TTH Holstebro.

I efteråret 2017 forlængede hun aftalen med Team Esbjerg til 2021, men med mulighed for at opsige samarbejdet efter to sæsoner i klubben.

Casper U. Mortensen (tv.) skal igennem en operation for at komme sin knæskade til livs. Foto: Jens Dresling Håndbold Nedtur for dansk verdensmester: Nu venter operation

Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Helt tæt på GULD-heltene: Pengene, hemmelighederne og familien

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Meninger Modediktatoren: Verdens bedste Mikkel

0 kommentarer
Vis kommentarer