Dansk landsholdsspiller til PSG håndbold

Henrik Møllgaard bliver holdkammerat med Mikkel Hansen i Paris Saint-Germain

Møllgaard med beviset på, at han spiller for PSG i den kommende sæson. (Foto: Paris Saint-Germain Handball)
Møllgaard med beviset på, at han spiller for PSG i den kommende sæson. (Foto: Paris Saint-Germain Handball)

Som Ekstra Bladet forleden kunne afsløre, har Paris Saint-Germain Handball været ude med snøren efter den danske landsholdsback Henrik Møllgaard, og nu er det officielt, at Skjern-spilleren bliver holdkammerat med Mikkel Hansen i den kommende sæson.

Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen jubler efter sejren over Ungarn ved VM i 2013. Nu skal de måske slås sammen i PSG Handball. (Polfoto) Håndbold Stjernen skadet: Mikkels Paris jagter dansk erstatning

Møllgaard har ved samme lejlighed forlænget sin kontrakt med Skjern til 2018 - hvorefter han bliver udlejet til PSG i hele den kommende sæson.

- Vi har fået et meget flot økonomisk tilbud fra Paris, som ville være dybt uansvarligt at sige nej til, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

PSG har fået akut behov for en stærk back, og her er valget altså faldet på den 30-årige Skjern-spiller, der bringer rutine fra både Champions League og 76 landskampe med sig.

- Det er en milepæl og en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for mig og min familie, siger Møllgaard.

- Jeg glæder mig helt vildt til at smage på verdenstoppen og er taknemmelig for, at Skjern ikke vil stå i vejen for denne helt unikke oplevelse.

- Men jeg siger på samme tid på gensyn med vemod, for jeg har haft tre vidunderlige år i Skjern. Derfor ser jeg det som en drømmeaftale, at jeg om et år kan vende hjem og fortsætte trofæjagten i den grønne trøje, siger landsholdsprofilen.

Mikkel Hansen har spillet en fantastisk sæson for PSG, hvilket er blevet belønnet med kåringer til både årets bedste venstre back og årets bedste spiller. (Foto: AP) Håndbold Mikkel Hansen i fransk prisregn: Årets spiller

2 kommentarer
Vis kommentarer