Dansk landsholdsspiller til PSG håndbold

Henrik Møllgaard bliver holdkammerat med Mikkel Hansen i Paris Saint-Germain

Møllgaard med beviset på, at han spiller for PSG i den kommende sæson. (Foto: Paris Saint-Germain Handball)
Møllgaard med beviset på, at han spiller for PSG i den kommende sæson. (Foto: Paris Saint-Germain Handball)

Som Ekstra Bladet forleden kunne afsløre, har Paris Saint-Germain Handball været ude med snøren efter den danske landsholdsback Henrik Møllgaard, og nu er det officielt, at Skjern-spilleren bliver holdkammerat med Mikkel Hansen i den kommende sæson.

Se også: Stjernen skadet: Mikkels Paris jagter dansk erstatning

Møllgaard har ved samme lejlighed forlænget sin kontrakt med Skjern til 2018 - hvorefter han bliver udlejet til PSG i hele den kommende sæson.

- Vi har fået et meget flot økonomisk tilbud fra Paris, som ville være dybt uansvarligt at sige nej til, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

PSG har fået akut behov for en stærk back, og her er valget altså faldet på den 30-årige Skjern-spiller, der bringer rutine fra både Champions League og 76 landskampe med sig.

- Det er en milepæl og en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for mig og min familie, siger Møllgaard.

- Jeg glæder mig helt vildt til at smage på verdenstoppen og er taknemmelig for, at Skjern ikke vil stå i vejen for denne helt unikke oplevelse.

- Men jeg siger på samme tid på gensyn med vemod, for jeg har haft tre vidunderlige år i Skjern. Derfor ser jeg det som en drømmeaftale, at jeg om et år kan vende hjem og fortsætte trofæjagten i den grønne trøje, siger landsholdsprofilen.

Se også: Mikkel Hansen i fransk prisregn: Årets spiller

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere