Dansk landstræner efter 36 mål: Vi brænder for meget

Danmark slog Slovenien blev med 36-26 i den tredjesidste test forud for VM-slutrunden, men landstræner Gudmundur Gudmundsson var alligevel ikke helt tilfreds

Gudmundur Gudmundsson var ikke tilfreds med alt, hvad han så, da Danmark tog en sikker sejr over Slovenien. (Foto: Ernst van Norde)
Gudmundur Gudmundsson var ikke tilfreds med alt, hvad han så, da Danmark tog en sikker sejr over Slovenien. (Foto: Ernst van Norde)

Den danske sejr kunne og burde have været større end 36-26 over Slovenien. De danske håndboldherrer brændte for mange oplagte chancer i løbet af VM-testkampen i Odense.

Det mener landstræner Gudmundur Gudmundsson, som ellers generelt var tilfreds med angrebsspillet, hvor kontrafasen også kom op i fulde omdrejninger. Og det lover godt før VM i Qatar i næste uge.

- Kontraspillet fungerede godt, og vi løb hurtigt, som jeg havde bedt om. Det er jeg meget tilfreds med. Angrebet gik også fint, og vi fik chancer over alt. Men vi brændte alt for meget i frie positioner, og det skal vi forbedre, siger Gudmundsson.

Se også: VM-formen nærmer sig: Danmark gav Slovenien store klø

Slovenien fik også lov til at score en del nemme mål mod Danmark, som skal bevare koncentrationen og være mere aggressive i forsvaret end i starten af kampen, mener landstræneren.

- Jeg er delvist tilfreds med sejren. Vi begyndte ikke så godt i de første 10 minutter, men derefter kørte det. Vi blev mere aggressive.

- Vi havde forberedt os meget på, at de krydsede hinanden. Men vi fik godt styr på det. Jeg var tilfreds med mange ting i forsvaret, men ikke alt, siger Gudmundsson.

Se også: Godt nyt: Håndboldhelt slipper med skrækken

- I anden halvleg svingede det også alt for meget. Slovenien lavede for mange nemme mål, og det skal vi ikke tillade, lyder det fra islændingen.

Kampen mod Slovenien var den første af tre VM-testkampe i denne weekend. Næste opgave i Totalkredit Cup er Island, som venter lørdag i Aalborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere