Annonce:
Annonce:

Dansk legende tordner: - Håbløst!

Den tidligere landsholdsstjerne Joachim Boldsen kalder det forestående rejsekaos ved VM for 'ekstremt dårligt planlagt' og håber ikke, at det gentager sig

Der er ingen tvivl om, hvem der bruger længst tid foran spejlet i herrelandsholdstruppen, og særligt håret mener kollegaerne, tager særligt lang tid

Der er ingen tvivl om, hvem der bruger længst tid foran spejlet i herrelandsholdstruppen, og særligt håret mener kollegerne, tager lang tid
Annonce:
Følg Håndbold

Tirsdag: Fly til Stockholm.

Torsdag: Fly til Gdansk i Polen.

Fredag/lørdag: Fly tilbage til Stockholm.

Efter små to uger med base i Malmø kan der vente det danske landshold en meget travl uge.

Hvis Danmark som forventet slår Ungarn onsdag i kvartfinalen, og de svenske værter slår Egypten, skal danskerne spille semifinale i Polen fredag.

Herefter skal de spille finale eller bronzekamp tilbage i Stockholm søndag.

- Det er ekstremt dårligt planlagt. Det er jo håbløst! I tidernes morgen har man accepteret, at de (værtsnationerne Sverige og Polen, red.) har en semifinale hver, siger Viaplays håndboldekspert Joachim Boldsen til Ekstra Bladet.

De danske spillere kan måske se frem til en tur til Polen og så tilbage til Stockholm. Foto: Lars Poulsen
De danske spillere kan måske se frem til en tur til Polen og så tilbage til Stockholm. Foto: Lars Poulsen
 

- Normalt er det altid sådan, at finaleweekenden er ét sted, og det burde også være sådan her. Det burde være i Stockholm. De har den største arena, og det er alligevel der, at finalen skal være.

Annonce:

- Øjensynligt har man jo accepteret, at Polen har bedt om at få en semifinale og sagt, at 'det er fint.' Men det er jo håbløst. Ordet håbløs er det bedste, lyder kritikken fra landsholdslegenden.

Unfair
Det er første gang i 12 år, at semifinalerne ikke spilles i samme arena. Tilbage ved VM i 2011 var begge semifinaler dog i Sverige.

Boldsen forklarer, hvad rejseriet betyder for spillerne.

- Det er rigtig møg for spillerne. De kommer til at flyve rundt.

- Det er unfair. Sverige har været i Göteborg. Så skal man lægge nogle flere hviledage ind, hvis man skal lave det her nummer. Det er den løsning, der er på det, men dage koster penge, og hvis der en ting, IHF ikke bruger, så er det penge.

Boldsen kritiserer IHF's beslutning om at lægge semifinalerne i to forskellige lande. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Boldsen kritiserer IHF's beslutning om at lægge semifinalerne i to forskellige lande. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
 

- Der er altid nogle, der starter lidt før, men man burde trække det nogle dage, så der var flere dage mellem kvart- og semifinale.

- Da vi spillede EM i Norge i 2008, spillede vi otte kampe på 11 dage inklusive to rejsedage. Det er irriterende, fordi det er lettest at have sin daglige gang et eller to steder.

Annonce:

Viaplay-eksperten pointerer, at det kommer til at koste noget på restitutions-kontoen, men at spillerne også er vant til at rejse meget i løbet af en sæson.

- Men det er forhåbentlig noget, man lærer af, så man ikke gør det her en gang til.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra den internationale håndboldforbund, IHF. De er endnu ikke vendt retur på vores henvendelse.

Fem af landsholdets hemmelige håndtegn, der bruges under kampene, bliver forklaret og vist frem til Ekstra Bladet her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: