Dansk mestertræner klar til at svinge Kadetten

Eventyreren Lars Walther er nu træner i Schweiz

Den omrejsende danske træner, Lars Walther er nu i Schweiz (Foto: Ernst van Norde)
Den omrejsende danske træner, Lars Walther er nu i Schweiz (Foto: Ernst van Norde)

Nordjyden Lars Walther, som er blevet både polsk og rumænsk mester med henholdsvis Wisla Plock og Baia Mare, har store chancer for et flot hattrick ved også at blive mester i Schweiz.

Han skal til at svinge kasketten, undskyld Kadetten efter at har overtaget trænerjobbet hos de forsvarende mestre, Kadetten Schaffhausen, som har smidt den tidligere tyske verdensmester, Markus Baur på porten, da det ikke lykkedes at komme videre i Champions League fra Skjerns gruppe.

Det schweiziske mandskab havde ellers satset stort på succes med den tidligere Viborg-spiller, ungarske Gabor Császár, senest Paris Handball, som det store trækdyr.

I truppen er også en tidligere GOG-stregspiller med et ret så imponerende navn, Johan Koch von Halling Koch, der via svenske Kristianstad og tyske Emsdetten, er havnet i alpelandet hos de mange-dobbelte mestre.

Lars Walther, som senest har været i Baia Mare, har gået arbejdsløs i nogle måneder efter efterårets brud med de rumænske mestre på grund af flere måneders manglende løn.

Nordjyden har både som spiller og træner altid været en 'eventyrer'.

Den tidligere Brønderslev- og Aalborg-spiller har selv spillet bl. a. Nordhorn, Tyskland og Conversano, Italien, mens  han udover Polen og Rumænien også at have været træner i Slovenien, Gorenje Velenje og Tyskland, Emsdetten, mens han i Danmark har stået i spidsen for f. eks. Virum.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere