Annonce:
Annonce:

Dansk OL-helt ude på ubestemt tid

Magdeburgs Jannick Green blev skadet under OL, og hans træner er bekymret for sin dansker

Jannick Green blev skadet under OL i Rio og kan pt. ikke spille for Magdeburg. Han så ikke skadet ud, da han blev helten i 1/4 finalen mod Slovenien (Foto: Jens Dresling)
Jannick Green blev skadet under OL i Rio og kan pt. ikke spille for Magdeburg. Han så ikke skadet ud, da han blev helten i 1/4 finalen mod Slovenien (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Håndbold

Det er for at bruge landstræner Gudmundur Gudmundssons egne ord 'meget godt', at anfører Niklas Landin havde de vigtige redninger i OL-finalen mod Frankrig, så der ikke blev brug for udskifte ham med Jannick Green.

Reserve-målmanden, som blev helten i kvartfinalen mod Slovenien, blev ifølge sin træner i Magdeburg, Bennet Wiegert skadet under OL-turneringen i Rio de Janeiro.

Siden hjemkomsten for to uger siden har Jannick Green ikke kunnet træne, og det var kun for syns skyld, at OL-guldvinderen sad med på bænken hos pokalvinderne Magdeburg i onsdagens Super Cup-kamp i Stuttgart mod mestrene fra Rhein Neckar Löwen.

Mens resten af Magdeburg-mandskabet fortsatte fra Stuttgart til Mannheim til ’andendagsgilde’ i form af premierekamp i Bundesligaen mod Rhein Neckar Löwen, tog Jannick Green retur til Magdeburg til nye undersøgelser.

Annonce:

- Jeg har ingen ide om, hvornår Jannick Green kan spille. Jeg er bekymret. Han har ikke trænet, siden han kom tilbage efter at have pådraget sig en skade under OL i Rio, siger Magdeburgs træner Bennet Wiegert til klubbens hjemmeside.

Landin også udenfor
Det var der ingen, der kunne se i kvartfinalen mod Slovenien, hvor Jannick Green kom ind og blev helten, så det var måske efter kvartfinalen, at han pådrog sig en skade, som man lige som i tilfældet med Niklas Landin valgte at gå stille med.

Heller ikke Niklas Landin var i aktion i premieren, da THW Kiel valgte at bruge nyerhvervelsen, EM-helten Andreas Wolff i udekampen mod Stuttgart.

De tidligere mangedobbelte mestre med René Toft Hansen i forsvaret vandt med 27-22, men med under ti minutter tilbage af opgøret var hjemmeholdet kun bagud med et enkelt mål.

Efter at have slået Magdeburg i Super Cup'en gentog træner Nikolaj Jacobsens tropper bedriften i sæsonens første kamp i Bundesligaen med en 29-20 sejr, hvor Magdeburgs Michael Damgaard efter en målløs Super Cup bombede fem mål ind i Mannheim.

Annonce:

Magdeburgs nye fjerde dansker, OL-guldvinder Mads Christiansen var målløs, mens Mads Mensah scorede tre gange for Rhein Neckar Löwen.

Stor overraskelse
Med henholdsvis seks og fire mål bidrog Casper U. Mortensen og Morten Olsen til en stor Hannover Burgdorf-overraskelse i Göppingen, hvor hjemmeholdet, der trænes af den tidligere FCK- og AG-træner Magnus Andersson, tabte med ni mål, 23-34.

Der var en sikker sejr til mesterskabsfavoritterne fra Flensburg Handewitt, der hjemme slog Erlangen med 35-23. 15 af målene blev sat af ’dansker-femmeren’, Lasse Svan, Thomas Mogensen, Anders Eggert, Anders Zachariassen og Henrik Toft Hansen med henholdsvis 5, 4, 3, 2 og 1 mål.

Mens Tyskland således er gået i gang, skal Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard først spille Super Globe i Qatar, inden den franske liga skal have premiere.

Allerede i eftermiddag skal det franske storhold møde Esperance fra Tunesien, mens OL-reserven Hans Lindberg og Füchse Berlin også er i kamp i dag mod ’hjemmeholdet’ Lakhwiya, Qatar.

Super-keeper: Jeg lavede kun 17 fejl

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: