Dansk profil ramt af hals-Qatar

Uheldene rasler ned over landsholdet – nu er lillebror Toft formentlig også ude af spillet, når Danmark indleder EM-forberedelserne mod Qatar torsdag aften

Henrik Toft døjer med halsbetændelse og må se på, mens holdkammeraterne træner. (Foto: Lars Poulsen)
Henrik Toft døjer med halsbetændelse og må se på, mens holdkammeraterne træner. (Foto: Lars Poulsen)

ROUEN (Ekstra Bladet): Først røg storebror på lazarettet med en langvarig korsbåndskade, nu er det lillebror Henrik Toft Hansen også ramt – dog i langt mindre dramatisk omfang.

Det er halsbetændelse, der har ramt stregspilleren, som i storebrors fravær er udnævnt til ny forsvarsgeneral på det danske håndboldlandshold.

Se også: Vigtig brik til EM: Frygtede det var slut med håndbold

Henrik Toft Hansen var ikke i stand til at træne med tirsdag formiddag, og onsdag aften efter ankomsten til Frankrig, sidder Toft den yngre også ukampdygtig og kigger på, mens holdkammeraterne træner fly- og busturen ud af kroppen.

Henrik Toft har fået foretaget et skrab i mundhulen, og diagnosen er klar: Halsbetændelse. I betragtning af, hvem Danmark møder i den første kamp under Golden League torsdag aften, fristes man til at kalde sygdommen hals-Qatar…

Stregspilleren er på penicillin-kur og dermed temmelig slatten.

- Jeg har det bedre, end jeg havde i går morges, menæh… Jeg har det i hvert fald ikke så godt, som jeg gerne ville have det, siger en klatøjet Henrik Toft Hansen, der nærmest ikke er i tvivl om, at han IKKE spiller åbningskampen mod Qatar.

Se også: Henrik Toft: Jeg tør ikke se billederne

- Kuren varer 48 timer, og dem har jeg overstået torsdag morgen – men jeg skulle også gerne have en træning i benene, inden jeg melder mig kampklar igen, så det er nok stærkt tvivlsomt, at jeg spiller den første kamp i Golden League, siger Henrik Toft Hansen.

Truppen ankom til Paris ved middagstid onsdag, og så ventede en cirka to timer lang bustur til Rouen, hvor den første kamp under turneringen spilles. Senere møder Danmark i weekenden Norge og Frankrig i  Bercy Arena i Paris.

Forhåbentlig med Henrik Toft klarmeldt oven på halsbetændelsen. 

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere