Dansk profil tager pause på ubestemt tid

Mathilde Hylleberg fra TTH Holstebros kvindehold holder pause, og klubben opfordrer til at give hende ro

Mathilde Hylleberg i midten mellem Lotte Grigel og Lærke Nolsø. Foto: Lars Poulsen
Mathilde Hylleberg i midten mellem Lotte Grigel og Lærke Nolsø. Foto: Lars Poulsen

Håndboldspilleren Mathilde Hylleberg er med øjeblikkelig virkning taget ud af truppen i TTH Holstebro.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at det er usikkert, om den 20-årige fløjspiller overhovedet vender tilbage.

- Efter flere samtaler mellem Mathilde Hylleberg og TTH Holstebro, har parterne sammen valgt at tage fløjspilleren ud af klubbens ligahold.

- Hvorvidt spilleren kommer tilbage, og hvornår vides ikke. Hun holder pause på ubestemt tid, skriver TTH.

Klubben oplyser, at 2019 har været et år med personlige udfordringer for Mathilde Hylleberg, da håndboldspilleren i perioder ikke har haft det nødvendige fysiske og mentale overskud.

Årsagen til, at hun holder pause på ubestemt tid, er derfor, at hun ganske enkelt har brug for ro.

- Sammen arbejder vi på at få hende på benene igen i en personlig stærkere udgave. Vi vil bruge den tid, det tager, for at dette kan blive en realitet, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Mathilde Hylleberg forlængede ellers kontrakten med TTH i november, hvor parterne underskrev en aftale frem til sommeren i 2021.

TTH meddeler, at Mathilde Hylleberg ikke stiller op til yderligere interviews, og klubben opfordrer pressen og omgivelserne til at respektere det.

VM-triumfen fra januar er ikke gået ubemærket hen i Handball-Planets kåring. Foto: Henning Bagger Håndbold Mikkel Hansen kåret som verdens bedste

Det er en kæmpe skuffelse, at kvindelandsholdet ikke skal deltage ved OL. Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix Håndbold Foran alvorlig beslutning: - Det er en katastrofe

Kristina Kristiansen får en rolig nytårsaften i år. NFH spiller kamp i København den 1. januar om eftermiddage. Foto: Lars Poulsen Håndbold Vil have børn uden at blive gravid

7 kommentarer
Vis kommentarer