Dansk stjerne stod i vejen: Jeg vidste, jeg ville få rødt kort

Anne Mette Hansen jubler over sejren mod Sverige, hvor hun fik afgørende indflydelse i begge ender af banen inden for få sekunder

Anne Mette Hansen brøler jubelen ud efter en af sine fem scoringer i anden halvleg. Foto: Lars Poulsen
Anne Mette Hansen brøler jubelen ud efter en af sine fem scoringer i anden halvleg. Foto: Lars Poulsen

NANTES (Ekstra Bladet): Anne Mette Hansen spillede sig i dén grad op efter en svær start på kampen og fik helt afgørende betydning også i slutfasen mod Sverige fredag.

Først med udspillet til Trine Østergaards scoring – og så med en fodparade i den anden ende.

- Det er jo altid fedt at komme i gang, og det var jo sådan en kamp, der vel var præget lidt af premierenerver. Vi får en lidt svær start, og den tager lidt tid at ryste af, men jeg synes, vi fighter rigtigt godt i 60 minutter.

Og du står godt på mål!

- Ja, jeg kan blive fodboldmålmand. Jamen, vi mangler tydeligvis én, der løber ud, men ellers er det jo meget hektisk der til sidst. Og den er jo god nok. Jeg tror, jeg står inde i feltet, og så skal der jo være straffe, og jeg var også ret sikker på, jeg ville få rødt kort. Fint nok – for så tager Sandra den jo!

Og det røde kort er bare et rødt kort?

- Jamen, jeg kunne jo ikke gøre så meget ud over at lade den trille i mål, og det havde jeg ikke tænkt mig. Nu fik de straffekastet og brændte – og vi vandt kampen. Det var da fantastisk at se Sandra snuppe den. Det havde været lidt nederen, hvis de havde scoret på den.

Anne Mette Hansen gav den som fodboldmålmand og reddede dermed et point til Danmark. Foto: Lars Poulsen
Anne Mette Hansen gav den som fodboldmålmand og reddede dermed et point til Danmark. Foto: Lars Poulsen

Hende, der skal løbe ud, er jo muligvis også hende (Trine Østergaard), der scorer på din fine aflevering…

- Ja, jeg synes jo godt, hun kunne være lidt hurtigere, altså. Haha. Jeg burde måske også været løbet ud på den, men den tror jeg lige, vi skal hjem at se på video. Og så skal vi glæde os over, vi starter EM med to point.

Hvad kan denne start betyde for jeres EM?

- Det er da megafedt. Vi får scoret et hav af mål, og det er jo altid fedt at vinde sådan nogle kampe. Det er ikke lige så fedt at vinde med ti. Der var tryk på i hallen, og at vi står med sejren til sidst.

- Vi får spillet os til rigtigt mange fine chancer i dag, og Mie Højlund er fantastisk. Hun er så stærk mand/mand, og hun kører bare på. Det er fand’me stærkt.

Se også: Fantastisk dansk sejr efter vild afslutning

Se også: Dansk stortalent var overtændt: Får hård kritik

Klavs Bruun har fået sin anfører tilbage. Stine Jørgensen er klar til aftenens kamp mod Sverige: Foto: Lars Poulsen Jan Jensen - 30. nov. 2018 - kl. 17:06 Drop bortforklaringer: Danmark har gode EM-chancer

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere