Annonce:
Annonce:

Dansk stjerne vender hjem og bliver sponsor for sig selv

Anders Eggert havde mandag ’første skoledag’ i Skjern Håndbold – der har fået en helt ny sponsor…

Annonce:
Følg Håndbold

Vi har før set stjerner som Joachim Boldsen, Mikkel Hansen, Lars Jørgensen, Lars Christiansen og Kasper Hvidt vende hjem til det klistrede gerningssted for at slutte karrieren af på dansk grund.

Men mandag markerede immervæk det første liga-comeback til en dansk stjerne, der samtidig ’tvinger’ et firma, han selv har investeret i, til at blive sponsor i sin klub!

Anders Eggert er en snurrig fætter både på og uden for de 40 gange 20 meter, og ud over, at landsholdsspilleren efter ti sæsoner i Flensburg efterhånden har fundet ud af, hvor buret står, så har han også andre mål i tilværelsen.

Venstrefløjen er uddannet diplom-ingeniør og siger selv, at han i princippet kunne byde ind på fremtidige entrepriser eksempelvis i forbindelse med byggeriet af nye broer mellem de danske landsdele – men han har dog foreløbig afstået fra at rode sig ud i faste forbindelser.

Annonce:

I hvert fald dem, der inkluderer pyloner…

Til gengæld har han kastet sig over et internet-firma, et forsikringsselskab og et Valby-foretagende, hvor en god vens storebror i firmaet Noyer startede produktionen af spækbrædder i hård, amerikansk valnød.

Anders Eggert har spyttet en ukendt sum i biksen, der på de formentlig hjemmelavede hylder også har lamper og borde.

- Det går rigtigt godt. Både i forhold til, at vi har fået udviklet firmaet. Det koster altid penge at komme i gang – især når man har en lagervirksomhed. Så hvis du spørger mig, om jeg har tjent nogle penge, så kan jeg klart svare: NEJ! Det har jeg i hvert fald ikke. Men det var egentlig heller ikke ambitionen fra starten, fortæller Anders Eggert.

Annonce:

Anders Eggert i luntetrav i Skjern i selskab med bl.a. fysisk træner Hans Jensen og landsholdsmakkeren Kasper Søndergaard. Foto: Christer Holte
Anders Eggert i luntetrav i Skjern i selskab med bl.a. fysisk træner Hans Jensen og landsholdsmakkeren Kasper Søndergaard. Foto: Christer Holte

Flensburg-fløjen er netop denne mandag i gang med ’første skoledag’ i Skjern Håndbold, hvor han som lejesvend spillede en enkelt sæson fra 2008-2009 – men ellers markerer dagen også en retur til Danmark 11 år efter, han flyttede fra GOG til Flensburg i 2006.

Men håndbold alene gør det ikke for Anders Eggert, der har styret store dele af sit liv fra Flensburgs holdbus de seneste mange sæsoner.

- Sortimentet er blevet udvidet, og der bliver lavet nogle fede ting. Men først og fremmest er det et pissesjovt firma at være i, det er vildt inspirerende. Det er de tre andre, der står for det meste – jeg er jo primært investor – men jeg kommer da lige over og er med på sidelinjen i ny og næ, og jeg kan da afsløre, at Noyer netop er blevet sponsor i Skjern!

Noyer?

- Ja! De kommer med op på den nye sponsor-tavle, haha.

Så du betaler i virkeligheden selv?

Annonce:

- Nej, det gør firmaet. Men jeg har måske presset dem lidt som investor i foretagendet, haha. Jeg har da også aftalt med dem, at vi skal have dem herover en dag op til jul, hvor vi skal sørge for at få solgt nogle spækbrædder til julegaver og den slags. Det er virkelig sjovt, siger Anders Eggert.

- Det er så sjovt et firma at være i, og det er kun et spørgsmål om, hvorvidt firmaet når at slå igennem, inden det bliver for dyrt. Fordi det koster at have ting på lager – og mange penge at komme ind på markedet. Men vi føler, det er på rette vej, siger Anders Eggert.

Der næppe sætter alt på ét bræt…

Eggert tilbage på landsholdet: Jeg er ikke med for sjov

Eggert skadet af dansk holdkammerat

Derfor forsvandt Anders Eggert

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: