Dansk storklub reagerer på skuffelse: Henter seks stjerner

KIF Kolding København vil præsentere seks nye spillere hentet fra "øverste hylde" efter skuffende fjerdeplads

KIF Kolding Køøbenhavns direktør Jens Boesen fortæller, at klubben vil hente seks nye spillere. Her ses han ved præsentationen af Kim Andersson i 2012 (Foto: Lars Poulsen)
KIF Kolding Køøbenhavns direktør Jens Boesen fortæller, at klubben vil hente seks nye spillere. Her ses han ved præsentationen af Kim Andersson i 2012 (Foto: Lars Poulsen)

KIF Kolding København måtte lørdag aften se sig slået sammenlagt i DM-bronzekampen mod GOG, og fjerdepladsen er langt fra en placering, der rimer på klubbens selvforståelse.

Klubben tager da også konsekvensen ved at forstærke sig inden den kommende sæson.

Over for BT fortæller KIF's direktør, Jens Boesen, at klubben henter en lang række markante forstærkninger. Ifølge avisen sker det allerede mandag.

- Jeg vil ikke sætte navne på, men jeg kan afsløre, at det er spillere fra øverste hylde. Fire af de seks er rendyrkede landsholdsspillere, siger Jens Boesen.

Se også: Lykkelig Knudsen: Jeg manglede et DM

Klubben siger dog også farvel til en række spillere, og set i lyset af den store udskiftning i truppen passer det klubben fint, at den ikke har udsigt til at skulle spille Champions League-gruppespil i den kommende sæson.

- I forhold til at vi mister seks mand og får seks nye ind, kan det være fint for os med en mindre kamptung opstart kun med opgør i den hjemlige turnering og pokalen - og ikke et gruppespil i Champions League, hvor der er sindssygt mange kampe, siger direktøren.

KIF Kolding København har vundet mesterskabet både i 2014 og 2015, men lørdag aften gik mesterskabet for første gang til Bjerringbro-Silkeborg efter samlet finalesejr over Team Tvis Holstebro.

Se også: GOG nappede DM-bronze trods nederlag i Kolding

7 kommentarer
Vis kommentarer