Dansk storskifte: Skifter til 'verdens største klub'

Den danske landsholdsfløj Casper U. Mortensen skifter til den spanske storklub fra næste sæson

Den danske landsholdsspiller i håndbold Casper U. Mortensen skifter fra bundesligaklubben TSV Hannover-Burgdorf til den spanske storklub Barcelona.

Det bekræfter Barcelona.

- I mine øjne er Barcelona verdens største klub, så selvfølgelig er det en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg er meget ydmyg og vil arbejde hårdt for at opnå målene for klubben, siger Casper U. Mortensen til TV2 Sport.

Barcelona viste allerede stor interesse i vinter, og siden har der været kontakt mellem klubben og fløjspilleren.

- Jeg havde lige forlænget min kontrakt i Hannover til 2020, men jeg blev enormt beæret over at høre, at de gerne ville købe mig fri. Det er ret vildt, det er sket, og det jeg da helt oppe at flyve over, siger Casper U. Mortensen.

Det er ikke nyt, at Mortensen ville forlade Tyskland. For godt to uger siden skrev han på sin Instagram-profil, at han ville forlade klubben.

- Det har været en svær beslutning for mig at forlade denne specielle klub til sommer. Men nogle gange byder livet på unikke muligheder, som man ikke kan sige nej til. Jeg har fået sådan en, lyder det fra venstrefløjen.

Han har spillet i Hannover siden 2016, hvor han kom fra HSV Hamburg. Tidligere har han repræsenteret klubber som Sønderjyske, Bjerringbro-Silkeborg, Viborg, Fredericia, Ajax og FCK Håndbold.

Casper U. Mortensen i kamp for det danske landshold. Foto: Darko Bandic/AP. Håndbold Dansk landsholdsspiller forlader tysk klub til sommer

1 kommentar
Vis kommentarer