Dansk træner stopper i topklub

Den tidligere spiller Lars Rasmussen er færdig som træner i ungarske Siofok, når sæsonen er spillet færdig.

Lars Rasmussen stopper nu som træner i ungarske Siofok. Foto: ritzau Scanpix/jakob Jørgensen
Lars Rasmussen stopper nu som træner i ungarske Siofok. Foto: ritzau Scanpix/jakob Jørgensen

Lars Rasmussen har i øjeblikket pæn succes som træner i den ungarske håndboldklub Siofok.

Alligevel er jobbet et overstået kapitel, når sæsonen er spillet til ende.

Det skriver TV2 Sport.

Klubben ligger i øjeblikket nummer fire i den ungarske liga, og for første gang i klubbens historie er Siofok nået frem til semifinalen i pokalturneringen.

Men det er altså ikke nok til, at Lars Rasmussen kan fortsætte.

- Præsidenten har sagt til mig i denne her uge, at han ikke ønsker at fortsætte samarbejdet. Det er helt fair, siger Lars Rasmussen.

Han forklarer, at klubbens præsident gerne selv vil være mere involveret, og at der senest er købt spillere, som præsidenten gerne vil have på holdet.

- Jeg ville ikke kunne arbejde steder, hvor man som træner ikke er involveret i, hvilke spillere der bliver hentet til holdet, siger danskeren.

Lars Rasmussen har en treårig kontrakt med den ungarske klub, men den indeholder en klausul, som klubben har udnyttet til at afbryde samarbejdet.

Lars Rasmussen kom til Siofok efter at have trænet Ringkøbing Håndbolds kvinder.

Som spiller tørnede Lars Rasmussen blandt andet ud for bundesligaklubben GWD Minden, hvorfra han skiftede til Team Tvis Holstebro.

Han var med til at blive europamester med Danmark i 2008.

Bilal Suman har involveret Bosniens Udenrigsministerium i kampen mod den europæiske håndbolddommermafia (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold VM-drøm knust i giga-skandale: 'Var for fuld til at udfyldte holdkortet'

Håndbold Kæmpe stort under EM: Først nu sker det for Landin

Mikkel Hansen fra Paris og Peter Balling fra Holstebro ligger i hver sin ende af lønspektret Mikkel tjener ca. otte mio. kroner i den franske hovedstad, Peter Balling nøjes med en mio. kroner i Vestjylland. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Så meget tjener de danske EM-helte

5 kommentarer
Vis kommentarer