Dansk VM-stjerne slap med skrækken

Trods en fodskade bliver Nikolaj Markussen klar til VM-åbningen på torsdag mod Chile

Ungarerne gik hårdt til Markussen, som dog bliver klar til VM på torsdag. Foto: Jens Dresling
Ungarerne gik hårdt til Markussen, som dog bliver klar til VM på torsdag. Foto: Jens Dresling

Storskytten Nikolaj Markussen blev trådt over foden af en ungarer i søndagens landskamp i Odense, og en overgang frygtede mange i den danske lejr for hans VM-deltagelse. 

Mandag var foden stadig så hævet, at han ikke kunne udføre nogen form for håndbold. Derfor blev han sendt til skanning, og om aftenen kom så resultatet.

Markussen bliver klar til VM-åbningskampen på torsdag. Sådan forlyder det fra den danske lejr. Han er tilsyneladende sluppet med en let forstrækning eller forstuvning. 

Andre med skavanker i den danske trup er Rasmus Lauge, som fik et smæld på ribbenene i kampen mod Ungarn. Lasse Svan fik i samme kamp et voldsomt riv i den ene arm. I forvejen sad Hans Lindberg over i de to kampe mod Ungarn, fordi han havde problemer med den ene læg.

Helt ude af truppen er i øjeblikket Henrik Toft Hansen, som døjer med en forstrakt lyske.

De mange skader og uheld fik landstræneren til at aflyse mandagens træning i Anja Andersen Hallen i Brøndby. 

Det er ellers sjældent, at det sker, men nu ville have give spillerne tid til at restituere, og så håber han, at alle mand, på nær muligvis Nikolaj Markussen, kan træne fuldt med tirsdag og onsdag.

- Det er sjældent, vi har haft en træning, hvor vi har været fuldtallige. Der er mange, der døjer med forskellige ting. 

- Det sker ikke ofte, at jeg aflyser træninger, og det irriterer mig, når jeg skal gøre det, for vi har brug for alle dem, vi kan få. Men mandag var det ikke muligt for os at træne. Det havde ikke givet nogen mening, siger Nikolaj Jacobsen. 

Danmark åbner VM på torsdag i Royal Arena i København mod Chile.

Nikolaj Jacobsen har aflyst mandagens træning. Foto: Jens Dresling Håndbold Dansk landstræner aflyser: - Det giver ingen mening Her kunne man tro, Nikolaj Jacobsen er i gang med at berette om Mikkel Hansens fødsel - men det er ikke tilfældet. Til gengæld vælter skaderne ind over VM-truppen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Håndbold Skader og fødsler vælter ned over VM-holdet

Nikolaj Jacobsen har aflyst mandagens træning. Foto: Jens Dresling Håndbold Dansk landstræner aflyser: - Det giver ingen mening

0 kommentarer
Vis kommentarer