Danske håndboldherrer har fundet ny hovedsponsor

Dansk Håndbold Forbund (DHF) har indgået en treårig hovedsponsoraftale, der gælder håndboldherrerne

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Bygma, som er leverandør af byggematerialer, bliver ny hovedsponsor for det danske herrelandshold i håndbold i de kommende tre år.

Det nye hovedsponsorat begynder officielt i juni, hvor Danmarks herrelandshold skal spille vigtige kampe om at komme med til næste års VM-slutrunde.

- Vi er stolte af at kunne præsentere det nye samarbejde, som jo nok nationalt er en af de største samarbejdsaftaler i sportens verden.

- Vi glæder os til at inddrage Bygma, deres medarbejdere og kunder i fællesskabet omkring herrelandsholdet og håndboldsporten.

- Samspillet vil repræsentere noget nytænkende i forhold til synergi mellem idrætten og erhvervslivet, siger Henrik M. Jacobsen, direktør i DHF, til forbundets hjemmeside.

- Her er ikke tale om en sponsorkontrakt i gængs forstand, men snarere om et stærkt partnerskab, hvor et af målene populært sagt er at forstærke hinandens indsats, lyder det.

Bygma-direktør Peter H. Christiansen forventer sig meget af partnerskabet med DHF og håndboldlandsholdet.

- Vores samarbejde med herrelandsholdet giver os en enestående mulighed for at støtte og involvere os i håndboldsporten og et landshold, der formår at samle alle danskere på tværs af landet.

- Samtidig er det et hold, som matcher mange af de positive værdier, vi selv står for i Bygma - engagement, begejstring og vindermentalitet.

- Sammen med forretninger, medarbejdere og kunder er det målet at skabe en fantastisk opbakning i befolkningen frem mod OL, VM, EM og ikke mindst VM-slutrunden på hjemmebane i 2019, siger direktøren for den nye hovedsponsor.

0 kommentarer
Vis kommentarer