Danske mestre floppede i Champions League

KIF Kolding København er ude af Champions League efter kun at have vundet med to mål over Prvo Zagreb

Bo Spellerberg og KIF Kolding København kunne overraskende ikke samlet sende Prvo Zagreb ud af Champions League. (Foto: Jakob Jørgensen)
Bo Spellerberg og KIF Kolding København kunne overraskende ikke samlet sende Prvo Zagreb ud af Champions League. (Foto: Jakob Jørgensen)

1/8-finalerne blev for andet år i træk endestation for Danmarks nr. 1, KIF Kolding København.

Selv om det blev til hjemmesejr 23-21 over Prvo Zagreb, så vandt den danske klub ikke stort nok over et Zagreb-mandskab, der aldrig tillod Bo Spellerberg og co. at komme foran med mere end tre mål.

Kravet var en sejr på seks mål, så det hele løb stille og roligt ud i sandet.

Se også: Lasse Boesen vil slutte med stil

Det var ikke mindst målmændene Kasper Hvidt og Marcus Cleverly, der kom til at mangle de afgørende redninger, når det endeligt lykkedes for kroaterne at komme forbi et stærkt spillende forsvar.

I den anden ende kom der alt for få mål fra fløjene og stregen, og det var ganske besynderligt, at veteranen Lasse Boesen aldrig kom på banen, selv om denne forleden bankede 10 bolde i nettet i ligaen.

Se også: Røde-René slap for mere straf

Den svenske straffekastekspert Martin Dolk blev topscorer med seks mål, mens Bo Spellerberg trods en albueskade scorede fem gange.

Med farvel til Champions League kan KIF Kolding København koncentrere sig om de hjemlige pligter i form af det kommende Final 4 i pokal og DM-slutspillet

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere