Dansker bag sensationel udvikling

Morten Olsen scorede seks gang, da Hannover-Burgdorf kom på højde med førerholdet Kiel, der tabte overraskende på hjemmebane

Arkivfoto: Lars Poulsen
Arkivfoto: Lars Poulsen

Kampen om det tyske mesterskab i håndbold tegner umanerlig spændende, og jævnbyrdigheden i Bundesligaens top blev kun større, da THW Kiel søndag indkasserede et overraskende nederlag hjemme mod HSG Wetzlar.

Kiel, der råder over brødrene Niklas og Magnus Landin, tabte endda klart med hele 20-27, efter at holdet ikke en eneste gang var foran.

Det var primært Dario Quenstedt, der fik spilletid i Kiel-målet, og Niklas Landin fik kun knap syv minutter på banen. Magnus Landin kom ikke på tavlen.

Med nederlaget bliver Kiel på 28 point for 18 kampe i toppen, og det matcher Hannover-Burgdorf efter søndagens udesejr på 35-33 over HBW Balingen-Weilstetten.

Hannover-Burgdorf, der har Morten Olsen på holdet, har været sæsonens helt store sensation, og efter den fjerde sejr på stribe er holdet nu på omgangshøjde med Kiel.

Morten Olsen, der tidligere på sæsonen var topscorer for hele ligaen, tegnede sig for seks mål i udesejren.

På tredjepladsen har Flensburg-Handewitt også 28 point, men nordtyskerne har spillet en kamp mere.

Danskerklubben med Simon Hald, Anders Zachariassen og Lasse Svan Hansen vandt lørdag med 24-22 på udebane over Rhein-Neckar Löwen, der har Mads Mensah og Niclas Kirkeløkke på holdet.

Vil have børn uden at blive gravid

Nikolajs EM-poker: Tre mand spiller Sorteper