Annonce:
Annonce:

Dansker forlænger med PSG

Henrik Toft Hansen snupper et år mere og kan vende hjem til Danmark som forsker i 2023

Annonce:
Følg Håndbold

Forleden forlængede verdensstjernen Nikola Karabatic sin kontrakt med Paris Saint-Germain, så den 37-årige bagspiller også kan betale huslejen frem til sommeren 2023. Nu følger Henrik Toft Hansen så efter og har netop forlænget sin aftale, så der er ro på den del en sæson yderligere.

For den store stregspiller fra Salling er der den indbyggede bonus i den aftale, at han i sommeren 2023 præcis har opholdt sig på kontrakt i udlandet i ti sæsoner og dermed kan vende den hårdt prøvede snude hjem og sikre sig en dansk kontrakt på gunstige forsker-vilkår.

Tometer-manden fylder 35 en uges tid før jul, men den veltrænede krop burde nok kunne tunes til et par givtige sæsoner i den danske liga. Henrik Toft Hansen bruges i Paris fortrinsvis i forsvarsdelen.

PSG Handball er ellers i gang med en hård turn-around, fordi oliemillionerne fra Qatar godt nok fortsat flyder – men mest bliver fyret af ovre i fodboldafdelingen, der får de håndboldspillende medlemmer til næsten at ligne sultens slavehær.

Mikkel Hansen og Nedim Remili forsvinder til sommer, men en anden dansker – Jannick Green – veksler fra Magdeburg og overtager positionen i målet, så der vil fortsat være en at tale dansk med i den franske hovedstadsklub.

Jannick Green er til aften i aktion for Danmark, der møder Norge kl. 18.15 i den første af tre kampe i Golden League, der finder sted i Trondheim. Henrik Toft er blevet bevilget fri sammen med andre af de 'gamle', så han har mest slidt på fyldepennen i dag...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: