Danskere raser efter CL-exit i sidste sekund: Få nogle nosser!

Dansker-klubben Flensburg røg ud af Champions League i et hidsigt drama, og især afgørelsen har gjort danskerne sure

- Timevis af træning, 50 kampe og så ryger vi ud på denne måde. Et sæt nosser kunne være rart, skriver den danske superfløj Lasse Svan fra tyske Flensburg-Handewitt på sin twitter-profil suppleret med en rasende smiley.

Der er vist ingen tvivl om, at kvartfinale-exit fra Champions League har gjort ondt på højrefløjen. Det var dog også et medrivende drama, hvor især den kontroversielle afgørelse i absolut sidste sekund fik afgørende betydning for returkampen mellem Vive Kielce og Flensburg-Handewitt.

De franske dommere Thierry Dentz og Denis Reibel var flittige, når det gjaldt om at kyle spillere ud af banen i den afgørende kamp i Champions League-kvartfinalen mellem Vive Kielce og Flensburg Handewitt.

Otte udvisninger til hver, et hav af straffekast – og ikke én af de kendelser forekom forkert. Men tre sekunder før tid, gik det, som det plejer: Da Flensburg bagud 28-29 havde tre sekunder til at afslutte, score – og sende sig selv til Final 4 – svigtede det franske mod på en polsk hjemmebane.

Rasmus Lauge fik sendt bolden ind til Thomas Mogensen, der godt hjulpet af en polsk tackling på damptromle-niveau ramte gulvet hurtigere, end danskeren normalt går i dørken i en simpel kombination af 100 +-kilo tilsat tyngdekraft.

Efterfulgt af hallens uimodsigelige horn. Slut. Ingen fløjte fra de to franskmænd og sidste forsøg på at komme videre.

- Det er jo kæmpe straffe, udbryder TV3 Sports ekspertkommentator, mens billederne af Anders Eggert tiggende på knæ foran dommeren genspilles. Og rasende Flensburg-spillere spæner hen mod manden i rødt. Se det dramatiske klip i toppen af artiklen.

- Det var det pæneste, jeg kunne finde på at skrive, fortsætter Lasse Svan på Twitter som et svar til Michael Sahl Hansen, direktør i Håndbold Spiller Foreningen, i den efterfølgende debat.

- Fuldstændig håbløst med den linje de har haft hele kampen. Med det i mente er det i mine øjne ikke engang en tvivlskendelse, svarer han TV2-vært Thomas Kristensen, der heller ikke helt forstår dommen.

Havde Flensburg fået straffet og scoret, var de gået videre på reglen om udebanemål efter 28-28 på hjemmebanen.

Nu er det i stedet slut for 2014-vinderne af turneringen.

Og faktisk kan det gå endnu værre for danskerklubben. Hvis alt går helt skæv, står de til at miste alle tre titler på en uge. Læs mere om det her i historien herunder og se den dramatiske afslutningen på kampen i toppen af artiklen.

Håndbold Danske stjerner kan miste tre titler på en uge

Desværre piger. Næsten alle håndboldherrerne er afsat. (Foto: Anders Brohus) Sport og Spil TV-kæreste, undertøjsmodel og håndbold-pige: Her er spillernes bedre halvdele

Jan E. Jørgensen var den første, der blev hentet til Flensburg. I dag huser klubben flere danske stjerner. (Foto: Erik Kragh) Sport og Spil Top 25: De største danske håndboldspillere gennem tiden

TV: Se alle danskerscoringerne fra det første opgør herunder

TV: Landin rammer igen toplisterne: Se hans klasseredning her

15 kommentarer
Vis kommentarer