Annonce:
Annonce:

Den tid er forbi: - Gider ikke gå mere ind i det

Det danske spillere føler sig stadig ikke sikre på deres EM-hotel i Ungarn. Landstræner Nikolaj Jacobsen mener end ikke, at der eksisterer nogen boble længere

Danmark storsejrede i EM-åbningskampen, men Nikolaj Jacobsen dybt frustreret. Ekstra Bladets Jan Jensen forklarer hvorfor og ser frem mod mødet med Slovenien, der bliver en udfordring af en helt anden kaliber.
Annonce:
Følg Håndbold

DEBRECEN (Ekstra Bladet): Det danske landshold er stadig ikke trygge ved forholdene på hotellet i Debrecen.

Foruden det danske landshold bor også Slovenien og Nordmakedonien på Hotel Lycium, men der er en verden til forskel på, hvordan holdene opfatter det at leve i en sikker coronaboble.

Ved pressemødet fredag med den danske trup, blev landstræner Nikolaj Jacobsen spurgt om situationen her efter fem dage i Debrecen.

- Er du blevet mere tryg ved den boble, I lever i på hotellet?

- Nej. Lad mig sige det sådan, der er ikke nogen boble. Så enkelt er det. Jeg gider ikke gå mere ind i det, men boblekonceptet eksisterer ikke, siger landstræneren.   

Holdets anfører Niklas Landin giver ham ret:

- Der er en smule forskel på, hvad de enkelte lande forstår ved en coronaboble. Der har været besøg af familier hos nogen af de andre nationer, og det havde vi nok ikke accepteret i den danske lejr.

Annonce:

Artiklen fortsætter under billedet...

Niklas Landin tog godt fra ved fredagens træning. Foto: Lars Poulsen.
Niklas Landin tog godt fra ved fredagens træning. Foto: Lars Poulsen.
 

- Holder I jer på jeres værelser?

- Ja eller i vores fællesrum som ikke er i nærheden af de andre. Og så er vi på vores hotelgang, hvor det kun er os, der er, siger Landin..

Men der er plads til forbedringer på Hotel Lycium, og Henrik Mølgard serverer gerne et forslag til arrangørerne: Hvert landshold burde have deres egen etage på hotellet, lyder hans opfordring.

- Det var jo planen, at vi skulle bo på samme etage med Montenegro. Det kan jeg overhovedet ikke se skulle have været et tema, siger forsvarsgeneralen.

Nu ville skæbnen, at Danmark alligevel fik sin etage, da Montenegro blev flyttet, men den ændring af hotellet fandt sted i sidste øjeblik.

Før EM fortalte Mathias Gidsel åbenhjertig om den nedtur, der ramte ham efter VM-guldet. Som PLUS-kunde kan du klikke her og få hele historien om den voldsomme deroute og vejen ud af krisen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: