Den tid er forbi: - Gider ikke gå mere ind i det

Det danske spillere føler sig stadig ikke sikre på deres EM-hotel i Ungarn. Landstræner Nikolaj Jacobsen mener end ikke, at der eksisterer nogen boble længere

Danmark storsejrede i EM-åbningskampen, men Nikolaj Jacobsen dybt frustreret. Ekstra Bladets Jan Jensen forklarer hvorfor og ser frem mod mødet med Slovenien, der bliver en udfordring af en helt anden kaliber.
Følg Håndbold

DEBRECEN (Ekstra Bladet): Det danske landshold er stadig ikke trygge ved forholdene på hotellet i Debrecen.

Foruden det danske landshold bor også Slovenien og Nordmakedonien på Hotel Lycium, men der er en verden til forskel på, hvordan holdene opfatter det at leve i en sikker coronaboble.

Ved pressemødet fredag med den danske trup, blev landstræner Nikolaj Jacobsen spurgt om situationen her efter fem dage i Debrecen.

- Er du blevet mere tryg ved den boble, I lever i på hotellet?

- Nej. Lad mig sige det sådan, der er ikke nogen boble. Så enkelt er det. Jeg gider ikke gå mere ind i det, men boblekonceptet eksisterer ikke, siger landstræneren.   

Holdets anfører Niklas Landin giver ham ret:

- Der er en smule forskel på, hvad de enkelte lande forstår ved en coronaboble. Der har været besøg af familier hos nogen af de andre nationer, og det havde vi nok ikke accepteret i den danske lejr.

Artiklen fortsætter under billedet...

Niklas Landin tog godt fra ved fredagens træning. Foto: Lars Poulsen.
Niklas Landin tog godt fra ved fredagens træning. Foto: Lars Poulsen.
 

- Holder I jer på jeres værelser?

- Ja eller i vores fællesrum som ikke er i nærheden af de andre. Og så er vi på vores hotelgang, hvor det kun er os, der er, siger Landin..

Men der er plads til forbedringer på Hotel Lycium, og Henrik Mølgard serverer gerne et forslag til arrangørerne: Hvert landshold burde have deres egen etage på hotellet, lyder hans opfordring.

- Det var jo planen, at vi skulle bo på samme etage med Montenegro. Det kan jeg overhovedet ikke se skulle have været et tema, siger forsvarsgeneralen.

Nu ville skæbnen, at Danmark alligevel fik sin etage, da Montenegro blev flyttet, men den ændring af hotellet fandt sted i sidste øjeblik.

Før EM fortalte Mathias Gidsel åbenhjertig om den nedtur, der ramte ham efter VM-guldet. Som PLUS-kunde kan du klikke her og få hele historien om den voldsomme deroute og vejen ud af krisen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.