Annonce:
Annonce:

Derfor forsvandt Anders Eggert

Landsholdsfløjen var på holdkortet – men hverken på banen eller bænken i første halvleg. Her får du forklaringen

Anders Eggert med nummer 7 noterer, at Kevin Møller i Flensburg-målet stod en stærk kamp. Her forsøger Johan Hansen sig. Foto: René Schütze
Anders Eggert med nummer 7 noterer, at Kevin Møller i Flensburg-målet stod en stærk kamp. Her forsøger Johan Hansen sig. Foto: René Schütze
Annonce:
Følg Håndbold

AARHUS (Ekstra Bladet): Hvor fanden var Anders Eggert henne?

Den finurlige fløj varmede op, han stod også på holdkortet – men ingen kunne spotte den populære landsholdsspiller inde på banen, da kampen mellem BSV og Flensburg Handewitt gik i gang.

Han sad heller ikke på bænken. I stedet spillede franske Kentin Mahé en noget uvant plads som venstre fløj, fordi den naturlige substitut, Hampus Wanne, småskadet var udeladt af holdkortet.

Forklaring: Anders Eggert lå det meste af første halvleg og led ude på bænken i omklædningsrummet! Han blev dog frisk igen og kom på banen i anden halvleg, men det er ikke noget, statistikere vil kunne spotte i fremtiden.

- Ingen straffekast og ingen skud. Jeg ved ikke, hvad det var for noget. Men jeg lavede heller ingen fejl, haha.

Annonce:

- Jeg aner ikke, hvad der skete. Jeg ved bare, at jeg lige pludselig fik krampe i mavemusklerne, og så blev de ellers bare siddende. Det kom efter opvarmningen på vej ud i omklædningsrummet. Jeg tænkte, det ville gå over i løbet af kort tid, men ti minutter senere var de der stadig, forklarer Anders Eggert.

- Fysserne sagde: Læg dig lige! Derfor blev jeg i omklædningsrummet. Jeg var nødt til at være et sted, hvor jeg kunne ligge ned. Efter 20 minutter forsvandt problemet heldigvis igen, og så var de overstået, siger Anders Eggert.

Flensburgs træner, Ljubomir Vranjes, klør sig i skægget undervejs i kampen i Aarhus. Foto: René Schütze
Flensburgs træner, Ljubomir Vranjes, klør sig i skægget undervejs i kampen i Aarhus. Foto: René Schütze

Fløjspilleren var godt tilfreds med dagens udbytte:

- Det er flot at gå herop og vinde med fem efter en relativt stabil præstation, og så må vi også sige, at Kevin Møller i målet gjorde det rigtigt godt. Vi spiller ikke specielt kønt angrebsspil, det bliver meget individuelt, men det er vi også nødt til, fordi de går så højt, som de gør. De var bedre, end jeg havde regnet med, til at lukke os, når vi kom mand mod mand.

- Jeg synes faktisk, vi er i kontrol hele vejen. Men nu overværede jeg så heller ikke første halvleg overhovedet…

 Konklusion:

Annonce:

- Søren Rasmussen stod godt i den ene ende og Kevin Møller i den anden, og derfor blev der så få mål, siger Anders Eggert, der højst uvant to gange røg i infight med en modstander – BSV’s jord- og betonarbejder Rasmus Jensen.

Begge sammenstød endte forholdsvis forudsigeligt med, at Anders Eggert lå og flød på gulvet…

- Det der må vi ikke engang i Bundesligaen! Hvad skete der der? Han kastede jo nærmest rundt med mig, og det er lidt vildt, når du har sluppet spændingen og tror, det er forbi – så får du lige lidt ekstra. Den havde jeg ikke lige set komme. Men det er fint nok, siger Anders Eggert.

Her scorer Eggert karrierens nemmeste mål

Her scorer Svan på spektakulært lob: 'Det er fremragende lavet'

Anders Eggert skifter til Skjern

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: