Annonce:
Annonce:

Derfor jubler uheldig EM-spiller efter skadeshelvede

Opmuntring midt i skadeshelvede: Klaus Thomsen skal være far

Klaus Thomsen, der spillede med ved EM i Herning i 2014, regner ikke med at være klar til næste EM i Polen i januar (Foto: Lars Poulsen)
Klaus Thomsen, der spillede med ved EM i Herning i 2014, regner ikke med at være klar til næste EM i Polen i januar (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

En stor glæde midt i skadeshelvedet for den uheldige EM-spiller, Klaus Thomsen er, at han til november skal være far.

Dermed slutter forsvarsspecialisten sig til de andre vordende håndboldfædre som Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen.

Bortset fra den forestående lykkelige begivenhed, som allerede har sendt kæresten, Randers' landsholdsmålmand, Marianne Lundsby på barsel, har der ikke været meget at glæde sig over for Klaus Thomsen i meget lang tid.

Hvis alt går efter planen, har han selv en forventning om at spille igen i november, altså 14 måneder efter uheldet, og det vil formentligt vise sig at være for sent til at komme i betragtning til EM i Polen i januar 2016.

- EM er ikke noget, jeg tænker på. Det handler for mig kun om at komme i gang med at spille, siger Klaus Thomsen.

Annonce:

Den næsten nye landsholdsspiller kom galt af sted i den første ligakamp for sin nye klub, Bjerringbro Silkeborg, hvor en KIF Kolding København-spiller landede på hans ene knæ.

Farvel til VM: Sæsonen varede kun 42 minutter

Korsbåndet lød den første dom, men da viste sig, at et ledbånd også var røget, kom der en ekstra pause 7 uger, inden han kunne opereres, fordi ledbåndet kunne hele sig selv.

Da han efter en ellers vellykket operation midt i oktober dannede for meget arvæv, kom han tilbage på operationsbordet i februar hos knæspecialisten, Søren Kjeldsen, Viborg.

- Derfor kommer det til at tage meget længere tid, end hvad det normalt vil tage i følge mine lærebøger, siger Klaus Thomsen, der er uddannet fysioterapeut.

- Målet var i første omgang at være klar til starten på sommertræning,  20. juli, men det er ikke længere realistisk på grund operation nr. 2.

Annonce:

- Selv om der kun blev skrabet arvæv væk, har knæet reageret med at hæve, men det er ganske naturligt, siger Klaus Thomsen, hvis vikar, sloveren Peter Pucelj har fået forlænget kontrakten med den midtjyske fusionsklub.

Ikke kun fordi Klaus Thomsens tilbagevenden er blevet flere måneder forsinket, men også fordi træner Peter Bredsdorff-Larsen vil have en suppleant, da en anden vikar, klubikonet Mathias Madsen igen er stoppet for at blive assistenttræner for Silkeborg Voels damer i ligaen.

Da BSV hentede den ellers fyrede spiller tilbage i efteråret på grund af Klaus Thomsens uheld og en på daværende tidspunkt skrantende Michael V. Knudsen var Mathias Madsen 'kun' lige gået i gang med at uddanne sig, så det var lidt lettere at få ham tilbage på banen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: