Derfor skred Klavs: - Ville være flot med en lille smule respekt

Nu fortæller landstræneren, hvorfor han skred fra TV2-interview

Klavs Bruun og Danmark havde en meget svær aften mod Frankrig. Foto: Lars Poulsen.
Klavs Bruun og Danmark havde en meget svær aften mod Frankrig. Foto: Lars Poulsen.

NANTES (Ekstra Bladet): Klavs Bruun var faldet nogenlunde til ro, da han mødte pressen godt tre kvarter efter nederlaget til de franske verdensmestre. Men der var stadig ild i øjnene, da han blev spurgt til episoden lige efter kampen, hvor han i vrede forlod et direkte interview med TV2.

Se også: Klavs Bruun udvandrer på live-tv: Hvad fanden er det for et spørgsmål?

– Nogle gange synes jeg, det ville være flot, hvis man havde en lille smule respekt for en mand, der selvfølgelig var megaskuffet. Den synes jeg manglede lidt.

Du blev stillet nogle spørgsmål, du ikke brød dig om?

– Det er ikke, fordi jeg ikke bryder mig om dem. Jeg synes, jeg havde svaret på dem en gang, og så blev det lidt for meget følelsesporno. Det gider jeg ikke stå i lige efter en kamp, hvor jeg selvfølgelig var ked af, at vi ikke var mere med, end vi var.

Så lad os tage kampen. Troede du fra starten på, at i kunne slå Frankrig?

– Ja, det gjorde jeg. Jeg troede vi kunne presse dem meget mere, end vi gjorde. Men de spillede godt. Vi blev trykket alt for meget tilbage både i deres stationære spil, og når de kom med deres anden bølge. Vi var ikke aggressive nok. Det har været vores varemærke, men det manglede vi i dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Klavs Bruun i TV2-studiet. Foto: Lars Poulsen.
Klavs Bruun i TV2-studiet. Foto: Lars Poulsen.

Var der nogen, som ikke fyldte deres rolle ud i forsvaret?

– Nej det vil jeg ikke sige. Vi vinder og taber som et hold. Det er os alle sammen. Vi skal hjem og kigge på, om vi er så langt fremme, som vi gerne vil være. Jeg synes, vi er kommet en lille smule for langt tilbage i sådan en kamp som i dag. Vi kan ikke tillade os at stå så langt tilbage mod så fintestærke spillere som de franske.

– Vi gav især i første halvleg for meget væk. Det fik vi justeret bedre til anden halvleg. Selv spillede vi rigtig fornuftigt angrebsmæssigt, men vi brænder for meget på Amandine Leynaud

Er forskellen mellem Danmark og Frankrig så stor, som vi ser i dag?

– Det er den på nogen dage. Men jeg holder stadig fast i, at vi nok skal komme til at bide dem her i haserne. Det gjorde vi ikke i dag. De rammer en rigtig flot kamp, og vi mangler især i forsvaret de sidste fem-ti procent. Sådan er det bare. Jeg har stadig stor tiltro til det her hold.

– Selv om vi var langt efter, og det næsten var en lukket fest, bliver vi alligevel ved med at spille. Det er jeg meget tilfreds med. Spillerne viser enorm god karakter. Da jeg sad i omklædningsrummet inden kampen, havde jeg en rigtig god fornemmelse i maven. Jeg så på et hold med ild i øjnene, på nogle spillere som var klar, og det viste de også med den start, vi havde på kampen. Vi skal nok få løftet os igen.

Se også: Helt væk: Danmark ydmyget

Se også: To spillere dumper i EM-ydmygelse

Manglende forbindelser mellem pedaler i cockpittet og helikopterens motor var angiveligt årsag til, at Leicester-ejeren og fire andre personer mistede livet. Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix Premier League - 6. dec. 2018 - kl. 16:42 Nu er der nyt: Derfor styrtede Leicester-ejer i døden

86 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere