Annonce:
Annonce:

Derfor var de nøgne: Håndbold-pigerne var kåde

FIF forklarer nu, hvorfor klubbens U18-hold fik taget nøgenbilledet i badet i Tyskland

I USA, Australien, England og flere europæiske lande, skriver man, at det var Tvis-pigerne, der var nøgne på billedet, men pigerne var fra København (Foto: Anders Brohus)
I USA, Australien, England og flere europæiske lande, skriver man, at det var Tvis-pigerne, der var nøgne på billedet, men pigerne var fra København (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Håndbold

Et foto af en gruppe danske håndboldpiger i bad med en pokal har det seneste døgn floreret i så så store medier som amerikanske New York Post og engelske The Sun, ligesom også Australien, Slovenien og Kroatien har skrevet historien om pigerne fra Team Tvis Holstebro.

Problemet var bare, at pigerne på billedet ikke var fra Tvis Holstebro.

Senere er det kommet frem, at pigerne på billedet er fra U18-holdet i FIF, og nu forklarer københavner-klubbens kommunikationsansvarlige, Johan Strange, hvorfor billedet blev til.

- Pigerne har gjort det i et øjebliks kådhed. De har haft et hårdt halvår og var så på en Pinsetur til Tyskland, hvor de fejede al modstand af banen. De havde det sjovt, og det her er deres reaktion, siger Strange til Ekstra Bladet.

Han peger på, at det er vigtigt ikke at tage billedet (Se billedet i større udgave HER ) for mere, end det er.

Annonce:

- Det er nogle piger på tur, der har det sjovt og selv tager initiativ til det her og lægger det op på deres konti, siger Strange.

- Den eneste grund til, at det nu bliver en historie, det er, at en journalist fra USA bilder læserne ind, at det er Tvis, og de reagerer så på det, siger Strange.

- Vi har sikkert også fået opmærksomhed fordi det er nogle kønne piger. Skulle der være nogen, der føler utryghed ved det her, så er det jo også en lærdom fremadrettet om, hvad man deler og ikke deler, siger Strange.

- Hvad har pigerne sagt til, at de nu er i hele verden?

- Jeg har ikke snakket med dem privat, men jeg kan se, at flere af dem på deres Facebook-sider griner af det, siger Strange.

Han påpeger, at det jo ikke er første gang i historien, at en sportshold optræder uden tøj på, og henviser til, at både Wolfsburgs og Brøndbys fodboldkvinder har gjort noget lignende.

Annonce:

- Selve billeder er der jo ikke nogen historie i. Twistet i historien er, at det starter som Tvis, og det gjorde jo bare, at vi syntes, at det var ekstra sjovt, siger Strange.

I hverdagen spiller pigerne i den bedste sjællandske række på U18-niveau, hvor de bedste mødes i et landsdækkende final four-stævne.

FIF-pigerne havde imidlertid kun vundet en af ti mulige liga-kampe efter jul og var ikke i nærheden af slutspillet. I stedet blev det altså til en stor forløsning, da pigerne i Pinse-weekenden fejede al modstand til side i Tyskland og efterfølgende kom i medier verden over.

Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde
 
Serena: 'Jeg har store bryster'

Tino: Sådan endte jeg nøgen - iført pokal

Se billederne: Her viser danske sportspiger g-strengen frem

Også i fodboldens verden er der nøgenhed - her Brøndby-Tanja for snart tre år siden:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: