DHF lander ny hovedsponsor til kvinderne

KPK Døre & Vinduer er ny delt hovedsponsor for Danmarks kvindelige håndboldlandshold

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Det danske kvindelandshold mistede mandag en af to hovedsponsorer, da køkkenvirksomheden Kvik valgte at udnytte en mulighed for at sige farvel halvandet år før tid.

Onsdag meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF), at en ny sponsor er trådt ind ad døren. Det bliver KPK Døre & Vinduer, der træder til som ny hovedsponsor ved siden af den tilbageværende hovedsponsor AL-Bank.

- Den relativt ukendte, nordjyske vinduesproducent træder herved ind på den danske og internationale sportsscene umiddelbart før VM i kvindehåndbold, der afholdes i Danmark i december 2015, og sponsoratet indbefatter dermed også OL og EM 2016 samt VM 2017, skriver DHF i en pressemeddelelse.

Allerede mandag var der stor optimisme i DHF i forhold til at lande en ny sponsor som erstatning for Kvik.

- Mon ikke vi lykkes med det, så vi kan fortælle en lille historie om det i løbet af et par dage, sagde DHF-direktør Henrik M. Jacobsen.

Han fik ret og er glad for den nye aftale.

- Vi er allerede begejstrede for det samarbejde, der venter os med KPK. De viser et stort engagement, og vi er helt enige om, at der er et spændende match mellem de værdier og budskaber, der er i spil.

- Sammen med AL-Bank er kvindelandsholdet rigtigt godt dækket ind de næste tre år, siger Henrik M. Jacobsen.

KPK er en del af Inwido-koncernen i Danmark, og administrerende direktør Mads Storgaard Mehlsen ser et godt match mellem virksomheden og håndboldkvinderne.

- Kvindelandsholdet i håndbold er et rigtig godt match for KPK. Kombinationen af råstyrke, fightervilje og gåpåmod vækker stor genklang hos os, og derfor har vi valgt at teame op foreløbigt for en periode på godt tre år, siger han i pressemeddelelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer