Annonce:
Annonce:

Drømmen brast: Mikkel fejlede til sidst i finalen

Paris nakket på mål i sidste sekund, da det ellers lignede omkamp mod Vardar Skopje

Annonce:
Følg Håndbold

KÖLN (Ekstra Bladet): Drømmen brast i sidste sekund!

Ivan Cupic udnyttede et smuthul i Paris’ forsvarsside og scorede fra en pænt spids vinkel Vardar Skopjes 24. mål i finalen mod Paris Handball, og det rakte lige akkurat til en 24-23 sejr til makedonerne over Mikkel Hansen og Co., der må rejse hjem til byernes by med en sur smage i munden.

De førte ved pausen og havde momentum flere gange i finalen. De havde en i perioder forrygende Thierry Omeyer, men til sidst rakte selv veteranens evner som sprællemand ikke, og Vardar Skopje scorer den helt store triumf i klubbens allerførst tur til Final 4.

Der var makedonsk jubel på lægterne…

62722204.jpg
Hvis man nu bare lige skal tage det fra en helt tilfældig ende af: Nikola Karabatic er uden for enhver tvivl verdens bedste håndboldspiller, når man måler mandens evner på en lang række parametre.

Annonce:

Men man kan bestemt ikke beskylde franskmanden for stjerne-nykker og for at skåne sig selv. Han går simpelt hen forrest. I finalen mod Vardar Skopje tog han sin tredje gulvtur allerede efter ni minutter, og han holdt kvoten: Ti gange blev han tacklet i brædderne alene i første halvleg.

Intet under, han spiller med en fransk-blå tandbeskytter…

Finalen mellem oliesheikerne fra Paris og den russiske oligark Sergej Samsonenkos makedonske lakajer blev en hårdhændet og dramatisk affære, og måltavlen lyver sjældent: Når stillingen er 4-7 efter 19 minutter og 12-11 ved pausen, så har man tunet ind på et ægte forsvarsslag.

Thierry Omeyer nærmer sig ganske vist de 41 med knap så hastige skridt, men når franskmanden holder en redningsprocent på 44, går det sjældent helt galt for Paris. Han reddede helt frie skud  så overlegent og sprælsk, at alle 20.000 i hallen – måske minus et par tusinde makedonere – sendte store klapsalver retur mod banen.

Annonce:

62722204.jpg
Legenden Arpad Sterbik i Vardar Skopje-buret er også en uhyggelig herre, når han som en stor bjørn klemmer sig ind i målet – spørg bare Mikkel Hansen. Danskeren blev plukket overlegent to gange allerede inden pausen. Bl.a. da han burde have fintet Sterbik fuldstændig ud af kurs, og så fangede serberen alligevel forsøget med venstre fod.

Vardar havde teten fra starten, førte 7-4 – men Paris halede ind og førte 12-11 ved pausen. Billedet gentog sig i anden halvleg, hvor makedonerne en overgang førte med tre ved 17-20, og PSG offensivt begyndte at kulle til i fejl. Ikke mindst begået af Nikola Karabatic, Daniel Narcisse og Uwe Gensheimer, ikke ligefrem nybegyndere…

62722161.jpg
Mikkel Hansen deltog også i den del af festen. Efter en pause på bænken blev danskeren sendt i aktion og reducerede til 18-20, men slaskede så umiddelbart efter Luka Cindric i ansigtet og røg i boksen i to minutter – hvor udvisningerne i øvrigt stod i kø til begge hold.

Men værst var dog, at Mikkel Hansen, da Paris var kommet på 21-21, smed en bold lige i næverne på Tibur Dibirov, der igen kunne give lidt luft til makedonerne, der så ud til at have tabt pusen i dén grad.

Annonce:

Mikkel Hansen scorede fire mål i finalen. Et femte ville have gjort underværker…

Mikkel Hansen 'stjæler' en highfive efter lørdagens semifinalesejr:

Nøddesbo hjem med giga-skuffelse

Dansk landstræner gør igen Rhein-Neckar til tysk mester

Nikolaj Jacobsens mor faldt død om i håndboldhallen: Det ændrede alt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: