Efter dansk kortslutning: Derfor sad stjernen helt ude

Klavs Bruun har ikke opgivet ævred trods det store nederlag mod Serbien. Beslutningen om at lade Stine Jørgensen står han ved

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

NANTES (Ekstra Bladet) Selv om Danmark fik en røvfuld af Serbien, har landstræner Klavs Bruun langt fra opgivet håbet om at få point, når de franske verdensmestre på torsdag er modstanderen i den første kamp i mellemrunden.

Det er en kamp, der formentlig kommer til at foregå foran 10.000 tilskuere i den kæmpestore XXL-hal i Nantes.    

Efter at Danmark kun får to point med over til mellemrunden, hvor også Rusland og Montenegro venter, har Klavs Bruun regnet sig frem til, at Danmark nu kun kan tillade sig at sætte et point mere til, hvis drømmen om en plads i semifinalen skal gå i opfyldelse.

Og drømmen var intakt hos landstræneren, da han i den sidste time før midnat mødte pressen i XXL-hallen.

Først satte han ord på opgøret mod Serbien.

- Vi var godt klar over, vi ville møde et stærkt hold, men til at begynde med lavede vi lidt for mange uprovokerede fejl. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over. I starten spillede vi os frem til nogle fine chancer, men så fik vi den ikke ind, og det rystede os en lille smule. Vi blev usikre i vores afleveringer og fik svært ved at lave mål.

- Er der noget, som du nu kan se, du skulle have gjort anderledes?

- Det ved jeg ikke. Nu skal jeg lige se den på video.

- Måske en tidligere målmandsudskiftning?

- Nej, Sandra er en utrolig rutineret målmand, og alle ved at lige pludselig har hun en redning, og så er hun i gang. Det er altid en hårfin balance, hvornår man skal skifte.

- Overordnet set synes jeg, at vi i anden halvleg kommer tilbage rent forsvarsmæssigt, men vi er bare for langt bagefter og kan ikke få scoret målene.

- Vi laver for mange tekniske fejl, taber nogle driblingsbolde og vi tyrer nogle bolde direkte ud over sidelinjen. Fejl, som jeg synes, vi ikke ellers har set. Det rystede os.

- Det kan vi bare ikke tillade os, når vi skal møde Frankrig, Rusland og Montenegro. 

- Det er tre dygtige hold, og hvis vi kan pille lidt ved Frankrig i den første kamp, så pepper det tingene gevaldigt op.

- Når du siger pille ved Frankrig, betyder det så, at vi skal have point mod dem?

- Ja, det kan jeg love dig.

- Har Stine Jørgensen hvilet nok nu?

- Det er meget muligt.

- Skal hun spille mod Frankrig?

- Det må vi se.

- Er der problemer med hende, siden du ikke brugte hende mod Serbien?

- Nej. Tanken er, at hvis jeg lod hende spille i dag, er det ikke sikkert, hun kunne være klar til den næste kamp. Nu har hun fået endnu flere dage til at komme over sin skade, så sandsynligheden for at hun forhåbentligt kan spille mere i de næste tre kampe er større, siger Klavs Bruun.

Se også: Klavs Bruun var tæt på den totale katastrofe

Se også: Sverige vinder gyser - følger Danmark videre

Se også: Total nedsmeltning: Danmark ydmyget i gruppefinale

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere