Efter mareridtsskade: Måske min sidste landskamp

Rene Toft Hansen er bange for, at han for sidste gang har trukket den rød/hvide landsholdsdragt over hovedet

Rene Tofts landsholdskarriere kan være slut ovenpå julens skrækskade (Foto: All Over)
Rene Tofts landsholdskarriere kan være slut ovenpå julens skrækskade (Foto: All Over)

I en alder af bare 31 år begynder Rene Toft Hansen allerede at spekulere på, om han har spillet sin sidste landskamp for Danmark.

Det skyldes ikke svigtende lyst eller evner, men den alvorlige knæskade, han pådrog sig i en tysk ligakamp mellem jul og nytår.

Se også: Dansk EM-chok: Her går det helt galt for landsholdsspiller

- Selvfølgelig har jeg været frustreret, men nu er jeg af natur en meget rolig person, så det er ikke sådan, jeg har splittet hele badeværelset ad eller noget i den stil. Men jeg prøver også at tænke på, at jeg har haft mange gode oplevelser med landsholdet allerede, siger Rene Toft til BT.

- Jeg ved jo ikke, hvordan knæet bliver fremover. Det her er min anden korsbåndsskade. Med den belastning, der er på klubholdet, kan det jo godt være, jeg har spillet min sidste landskamp. Det ved jeg jo ikke.

Se Rene Tofts væmmelige uheld i tv-vinduet over artiklen.

- Sådan nogle ting farer gennem hovedet nu – om jeg kan blive ved med at holde til det? Derfor er jeg er bare utrolig glad for, at jeg har oplevet et OL, og at jeg har oplevet nogle EM- og VM-slutrunder.

Men det, der bare skulle toppe det hele, var et OL til sommer med brormand (Henrik Toft Hansen, red.). Det er den del, der er rigtig hård at sluge. At det glipper, siger Rene Toft Hansen.

Rene Toft Hansen har siden 2005 spillet 103 landskampe for Danmark og scoret 163 mål.

Se også: Henrik Toft: Jeg tør ikke se billederne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere