Efter prygl: Esbjerg er kæmpe guld-favorit

- Det er et hold, der i sidste sæson er blevet nr. 2, og som har fået fat så gode forstærkninger, siger FCM-træner Helle Thomsen, der kunne se sit hold blive slået stort af Esbjerg

(Arkivfoto: Anita Graversen)
(Arkivfoto: Anita Graversen)

Team Esbjerg-FCM 27-19

- Det skal hun da sige. FCM er gode til at fralægge sig favoritskabet.

Selv om Team Esbjergs træner Lars Frederiksen vil blive glad, hvis sølvvinderne fra det vestlige Danmark vil avancere en enkelt plads i den kommende sæson, mener han ikke, at Team Esbjerg er guldfavoritter.

Sølvvinderne så ellers skræmmende gode ud i årets Super Cup i Skjern, hvor de danske mestre m. m. fra FCM blev udspillet af et Esbjerg-hold, som i svenske Jenny Alm og norske Betina Riegelhuth virkeligt har hentet forstærkning.

De to nye scorede i deres første store optræden tilsammen ni gange i en kamp, som hurtigt var afgjort, da mestrene hurtigt var bagud 5-0 og senere 9-2 og 14-5 ved pausen.

Team Esbjerg endte med at vinde  med 27-19 i den ulige kamp.

- Vi er ved at være klar, fordi det skal vi også snart være, sige Team Esbjergs træner Lars Frederiksen.

Midt i september skal Team Esbjerg spille kvalifikation til sæsonens Champions League i den rumænske by, Baia Mare, som mange danske herrehold tilbage i tiden har oplevet som Baia Mareridt.

FCM brugte ikke nyerhvervelsen , landsholdsbacken Louise Burgaard, akillessene, mens norske Veronica Kristiansen og svenske Sabina Jacobsen nøjedes med begrænset splletid.

- Nævn mig et hold, der kunne klare uden de tre. Så er jeg ikke bekymret, men skuffet over indstillingen i 1. halvleg, siger Helle Thomsen.

- Samtidigt er Team Esbjerg også kæmpefavorit til guldet.

-  Det er et hold, der i sidste sæson er blevet nr. 2, og som har fået fat så gode forstærkninger, siger Helle Thomsen, der ikke tør sige noget om udsigterne for stærkt savnede spillere.

Umiddelbart ser det værst ud med Louise Burgaard.

2 kommentarer
Vis kommentarer