Eggert-afbud udløser kaos på fløjen

Anders Eggerts afløser er gået på ferie inden afgørende EM-kampe

Casper U. Mortensen kommer måske til at spille EM-kvalifikationskampe uden kamptræning
Casper U. Mortensen kommer måske til at spille EM-kvalifikationskampe uden kamptræning

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har fået problemer med venstrefløjen.

Udover at førstevalget, Anders Eggert er gået på barselsorlov, er substitut Casper U. Mortensen er gået på ferie.

Efter SønderjyskE's kiksede og ikke nåede slutspillet, har sidstnævnte kun en pokalkamp i maj tilbage, inden denne i øvrigt vil blive klubløs.

Imens landsholdet mangler 2 x 2 EM-kvalifikationskampe til næste års EM i Polen. Det drejer sig om Hviderusland, ude og hjemme, 29. april og 2. maj og Litauen, ude 10. juni og Bosnien, hjemme 13. juni.

Altså om henholdsvis cirka halvanden måned og tre måneder, så Casper U. Mortensen vil ikke få meget kamptræning, mens de næste emner i rækken, VM-reserven Stefan Hundstrup, BSV, Magnus Bramming, Tvis Holstebro, Morten Balling, Skjern m.fl. spilelr videre på højtryk.

- Om et par uger begynder vi igen at træne i SønderjyskE, siger Casper U. Mortensen, som sammen med holdkammerater har fået nogle uger til at fordøje skuffelsen over ikke at være blandt de otte i slutspillet.

Modstanderen i pokalen er i øvrigt Århus, men kampen er ikke fastsat, og da Århus er optaget i april af slutspillet, kan pokalkampen først afvikles i maj.

Også U 21 landsholdet, der skal til Brasilien til sommer for at revanche sig fra et U 21-VM i 2013 uden medaljer, kan komme til at tælle flere ferieramte spillere, bl. a. Ribe Esbjerg-trioen, Sebastian Frandsen, Pelle Schilling og Jacob Holm, der også er gået ferie sammen med spillerne fra SønderjyskE og Mors Thy, da disse tre klubber ikke er involveret i hverken medaljekampen eller op- og nedkampene.

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere