Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Eggert og Skjern brød Århus-forbandelsen

Det var tilbage i 2015, at Skjern sidst vandt over Århus Håndbold, men onsdag tog vestjyderne sejren

Anders Eggert scorede otte mål, da Skjern vandt over Århus. Foto: Christer Holte
Anders Eggert scorede otte mål, da Skjern vandt over Århus. Foto: Christer Holte

Det var 910 dage siden, at Skjern senest vandt over Århus Håndbold, så spillerne var lettede efter aftenens Skjern-sejr på 29-26, fortæller en af aftenens store profiler Anders Eggert.

- Man kunne godt fornemme i omklædningsrummet her bagefter, at der var flere, der ikke kunne huske, hvornår de sidst havde vundet i Aarhus, så det var godt med en sejr her, siger han.

- Der blev talt om, at de havde lavet rigtig mange mål mod os de seneste gange, men i dag kunne vi holde dem på 26, og det synes vi, var fint.

Anders Eggert havde selv en stor aktie i sejren, da han scorede otte mål på otte forsøg for Skjern i kampen, han selv kalder for 'en taktisk affære'.

- Det var en meget taktisk kamp. der blev spillet meget syv mod seks, og der blev spillet mange lange angreb på trods af, at kampen endte 29-26.

- Heldigvis spiller vi en god anden halvleg, og vi får det egentlig under kontrol. Vi følte også, at vi stod fint på banen.

Skjern har haft det svært mod Århus, men Skjern-træner Ole Nørgaard er glad for, at det onsdag lykkedes for Skjern at bryde koden.

- Jeg ved ikke, om vi har haft et Århus-kompleks. Mange af de kampe, vi har spillet mod Århus, har været specielle. De har måske ikke alle betydet så meget på papiret, men derfor har vi ikke lagt os ned med vilje, siger træneren.

- De seneste kampe vi har spillet mod Århus, er der gået minimum 35 mål ind, og så er det svært at vinde på udebane, hvis man skal op og score flere end 36 mål. Så vi havde stor fokus på at bringe deres antal mål ned, og det lykkedes for os.

Med sejren rykker Skjern op på en foreløbig førsteplads i ligaen med ti point, mens Århus bliver på tredjepladsen med otte point.

Se også: Skjern lider første sæsonnederlag i Champions League

Se også: Åh nej! Skrækskade sender dansk håndboldstjerne under kniven

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen