Eggert skadet af dansk holdkammerat

Trylle-fløjen frygtede brud, men slap med et overrevet ledbånd og er klar til topbraget mod Kiel, når Bundesligaen starter igen

Det var så uheldigt, som det næsten kan være, da Anders Eggert efter en personligt flot start på kampen i Melsungen blev skadet ved stillingen 8-8 og med ansigtet fortrukket i smerte måtte humpe ud af banen.

To dage senere kan den finurlige trylle-fløj ånde lettet op.

- Vi er tre Flensburg-spillere, der alle kæmper om en løs bold i feltet. Den anden fløjspiller kommer flyvende fra den anden side, jeg står parat og har egentlig min højre fod plantet korrekt i gulvet, da Rasmus Lauge uheldigt træder på min ankel fra siden, så jeg vrikker helt over, fortæller en haltende Anders Eggert.

- Så onsdagen gik med røntgen, hvor de mente at kunne se noget, der lignede et brud. Det blev så heldigvis afmeldt, da jeg senere blev først CT-scannet og senere MRT-scannet. Det, de kunne se, var et gammelt brud, og jeg er sluppet med et overrevet yderste ledbånd og skal nu gå med en skinne, som mange andre i forvejen spiller med. Jeg er klar til kamp igen om seks til otte uger, fortæller den tidligere landsholdsspiller.

Anders Eggert har nemlig meldt fra til VM i januar i Frankrig, og dermed går han ikke i den forstand glip af en slutrunde. Til gengæld ligger Bundesligaen logisk stille i januar, og han kan dermed være kampklar, når Flensburg åbner anden halvdel af sæsonen med stor-braget hjemme mod THW Kiel 8. februar.

En kamp, der kan for enorm betydning for placeringen af mesterskabet.

- Hvis man overhovedet skal blive skadet, så er timingen i hvert fald i orden i dette tilfælde, og nu går familien heller ikke glip af ferien i Dubai, som jeg næppe ville få lov til at tage på, hvis der havde været et brud i anklen. Nu humper jeg rundt et par dage, og om en uge må jeg gøre alt - bare jeg har skinnen på, fortæller Anders Eggert.

Han summer kort og kontant op:

- Det værste ved den tirsdag aften endte sådan set med at være, at vi smed et point i Melsungen!

Flensburg fører dog Bundesligaen med et point ned til THW Kiel og Rhein-Neckar Löwen.

Håndbold TV: Mareridt bliver til virkelighed for Anders Eggert

Anders Eggert med nummer 7 noterer, at Kevin Møller i Flensburg-målet stod en stærk kamp. Her forsøger Johan Hansen sig. Foto: René Schütze Håndbold Derfor forsvandt Anders Eggert

Håndbold Her scorer Eggert karrierens nemmeste mål

0 kommentarer
Vis kommentarer