Eggert stjal billedet fra Danmarks dyreste

Mikkel Hansen og co. fik en overhaling i Champions League-opgøret med

Anders Eggert scorede 13 gange mod PSG Handball. (Foto: Allover)
Anders Eggert scorede 13 gange mod PSG Handball. (Foto: Allover)

Flensburg Handewitt-Paris Handball  39-32

Den lille blev den store.

VM-topscorer 2013, venstrefløjen Anders Eggert, stjal billedet fra Danmarks dyreste spiller, Mikkel Hansen, da de tidligere Champions League-mestre fra Flensburg Handewitt gav millionærholdet fra Paris Handball en overhaling i Flens-Arena.

Med 13 mål blev den tilbagevendte landsholdsstjerne den store vinder.

Mål nummer 13 var ren udmygelse af pariserspillerne, da fløjtvilling, Lasse Svan satte Anders Eggert op til et vip, som udstillede Paris Handballs store forsvarsproblemer og ikke mindst, at målmand Thierry Omeyer ikke er, hvad han har været.

Det var med landstræner Gudmundur Gudmundssons ord fra Kiel-opgøret på ny fløjspil 'par excellence' fra Anders Eggert og Lasse Svan, så der er en landstræner, som går rundt og fryder sig over at have to af verdens allerbedste klar til EM i Polen til januar.

Mens Anders Eggert har været på barsel, har Lasse Svan overvundet den øjenskade, som var tæt på at stoppe hans karriere i utide.

De to fik masser af hjælp af Flensburgs to danske motorer Thomas Mogensen og Rasmus Lauge, som Paris i et sidste desperat forsøg på at vende opgøret forsøgte at mandsopdække.

Paris med verdens to bedste, Mikkel Hansen og Nikola Karabatic var aldrig i nærheden af at true et velspillende hjemmehold, som ellers mødte frem med to nederlag fra Bundesligaen.

Det kunne ikke ses på Flensburg Handewitt, som tidligt gik i udbrud og kom foran 5-1, og forspringet var aldrig i fare for at blive indhentet af et tamt Paris-mandskab, der slet ikke spillede sammen.

Mikkel Hansen, der ellers har været flyvende i optakten, var en skuffelse og scorede flere mål på starffe end langskud.

Og lejesvenden fra Skjern, Henrik Møllgaard, havde ikke stor held sine forsøg med seks forsøg til et mål.

Mikkel Hansen, der har overtaget straffekastrollen i Paris, havde en afbrænder i slutfasen, mens Anders Eggert scorede på alle syv straffekast, så landstræneren fik en vinder med hjem i den interne danske kamp om, hvem der skal skyde straffe på EM-holdet.

2 kommentarer
Vis kommentarer