EHF Cup'ens Final 4 kan blive tysk-dansk fest

Både Tvis Holstebro og Skjern tror på mere succes

Skjerns Thomas Klitgaard har spillet i Melsungen, så det bliver for hans vedkommende gensyn med gamle venner (Foto: Claus Bonnerup)
Skjerns Thomas Klitgaard har spillet i Melsungen, så det bliver for hans vedkommende gensyn med gamle venner (Foto: Claus Bonnerup)

EHF Cup'ens Final 4 i Berlin midt i maj kan blive en tysk-dansk fest.

Både Tvis Holstebro og Skjern er glade for, at de ikke trak hinanden i kvartfinalerne, og de to vestjyske naboer har efter tirsdagens lodtrækning begge en tro på, at det er muligt at slå henholdsvis Gorenje Velenje fra Slovenien og Melsungen, Tyskland.

Hvis det sker, vil  Final 4 i den tyske hovedstad, 16. og 17. maj, blive stor set på dansk briller, da de tidligere Champions League-mestre fra HSV Hamburg med Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen er storfavorit mod svenske Guif Eskilstuna til at blive det fjerde hold.

Füchse Berlin er som vært allerede kvalificeret til Final 4.

-- Det er fint, at vi skal på en rigtig Europa Cup-tur til Slovenien og ikke kun til Skjern. Nu skal vi vise, at vi kan gøre tingene færdigt i returen på hjemmebane, siger Klavs Bruun Jørgensen, der må undvære topscorer Michael Damgaard til opgørene.

Og i Skjern er sportschef, Carsten Thygesen heller ikke utilfreds med, at modstanderen hedder Melsungen.

Det bliver i øvrigt sæsonens sidste hjemmekamp i Skjern, fordi hallen er under ombygning, og efter EHF-kvartfinalen vil 'Den runde Hal ' i Herning Messecenter blive Skjerns hjemmebane for resten af sæsonen.

- Tyske hold passer fint til os, siger Carsten Thygesen, som midt i april igen kan regne med at dispnere over landsholdsbacken Kasper Søndergaard .

I gruppespillet vandt Skjern hjemme over Füchse Berlin med fire mål, men tabte uden Kasper Søndergaard med fem mål på udebane, og Füchse Berlin ligger lige nu side om side med Melsungen i Bundesligaen som nr. 6 og nr. 7.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere