EM-lejren kan ånde lettet op: Alle negative

Der er fortsat ingen yderligere positive tests i den danske landsholdstrup

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Følg Håndbold

Nikolaj Jacobsen kan foreløbig ånde lettet op. Det er fortsat kun Hans Lindberg, der er coronapositiv i den danske EM-lejr.

Det oplyser DHF på Twitter.

De seneste dages testrunder har ellers været frygtet i den danske lejr, fordi det efterhånden er fire dage siden kampen mod Island, som var hårdt ramt af coronavirus.

Hans Lindberg blev desuden testet positiv fredag, hvorfor der var begrundet mistanke for, at han kunne have spredt virus blandt sine holdkammerater. Det kan i sagens natur ikke udelukkes, at nogle danske spillere kan være smittet, selvom de endnu ikke testet positiv.

Danmark møder Holland i aften klokken 18. Mandagens modstander er blandt andre uden EM-topscorer Kay Smits, der i modsætning til de danske spillere er ude med netop coronavirus.

Ud over Hans Lindberg er den danske social media-ansvarlige også testet positiv. De to er isoleret fra resten af den danske lejr.

Målmand Jannick Green var også smittet inden afgangen til Ungarn. Han nåede kort at slutte sig til resten af truppen med en uges forsinkelse efter at have leveret en negativ test, men da han igen testede positiv ved ankomsten i Ungarn røg han ud af truppen.

Danmarks gruppe kan ende i et ganske interessant scenarie, hvor tre hold ender på samme antal point. Det kan du læse mere om her.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind