EM-stjerne i panik: Låst inde på toilet

Den tyske spiller Julius Kühn kom for sent ud til anden halvleg, fordi han var låst inde på toilettet

Julius Kühn missede et par minutter af kampen mod Hviderusland, da han var låst inde på toilettet. Foto: Joe Klamar / Ritzau Scanpix.
Julius Kühn missede et par minutter af kampen mod Hviderusland, da han var låst inde på toilettet. Foto: Joe Klamar / Ritzau Scanpix.

Den tyske bagspiller Julius Kühn klappede fire mål ind i Tysklands sejr på 31-23 over Hviderusland i torsdagens mellemrundeopgør ved EM.

Men den 26-årige venstreback fra bundesligaklubben MT Melsungen gik glip af et par minutter af kampen i anden halvlegs begyndelse, og årsagen var noget speciel.

Han var nemlig blevet låst inde på toilettet i omklædningsrummet, mens trænerne og resten af spillerne var gået ud i hallen igen.

- Jeg var den sidste, der gik på toilettet i pausen. Det er jeg altid, og jeg har godt tænkt, at sådan noget kunne ske, siger Kühn ifølge tyske Bild.

- Jeg bankede på døren i panik, tilføjer han.

Mens holdkammeraterne og trænerne havde indfundet sig i hallen og var startet på anden halvleg, var der til Kühns held stadig andre i nærheden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tysklands Julius Kühn i aktion under EM-slutrunden. Foto: Ole Martin Wold / Ritzau Scanpix.
Tysklands Julius Kühn i aktion under EM-slutrunden. Foto: Ole Martin Wold / Ritzau Scanpix.

- Heldigvis var der en vagt, der havde tilknytning til holdet, der kom mig til undsætning, fortæller Julius Kühn.

Tyskland førte ved pausen allerede med 18-11 og havde så godt som afgjort kampen, der gav tyskerne de to første point i mellemrunden, hvor holdet er kommet over uden point.

Spanien og Kroatien fører mellemrundegruppe 1 med fire point hver. Østrig og Tyskland har to point, mens Tjekkiet og Hviderusland fortsat er pointløse.

Alle hold i gruppen mangler at spille tre kampe, og de to bedste hold går videre til semifinalerne.

Mellemrundegruppe 2 indledes fredag i Malmø.

Den svenske landsholdsanfører, Jim Gottfridsson, var en af de fire, der overtrådte holdets politik om indtagelse af alkohol. Foto: Adam Ihse/Reuters/Ritzau Scanpix Håndbold Midt under EM: Svenske stjerner drak på bytur

Den danske håndboldnedtur er frygtelig for dansk håndbold. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix Håndbold Penge på spil: - Frygter konsekvenserne

De danske herrer skuffede fælt. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix. Håndbold 20.000 danskere ramt: Sådan gør du

Thomas Kristensen satte kryds ved kamp nummer 1500 i kommentator-boksen, da han sammen med den faste makker, Bent Nyegaard, mandag aften guidede seerne gennem Island-Rusland. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil TV2-ikons utrolige jubilæum: Fortryder særlig kommentar

7 kommentarer
Vis kommentarer