Bøjer sig i støvet for Mesterlige Mikkel: Fremragende!

De stod i kø for at dele roser ud til Mikkel Hansen, efter at verdensstjernen meldte sin ankomst i Gdansk med et brag en kamp mod Ungarn

De danske spillere takker publikum efter sejren over Ungarn, der kom således i land.

GDANSK (Ekstra Bladet): Der var den guldarm, vi alle havde ventet at se. Også holdkammeraterne havde ventet i spænding på, om det ikke var nu, at Mikkel Hansen sagde goddag til Gdansk og resten af Polen og med et brag af en kamp sendte et signal til hele omverdenen, at her kommer Mikkel - og der er knald på!

Se også: Ren luksus: Ekstra fridage og super-kampe venter Danmark

Efter kampen kunne man se både glæde og lettelse hos de danske spillere over, at se holdkammeraten endelig skinnede ned over EM-slutrunden.

- Det var en fremragende præstation. Det er en fornøjelse at være holdkammerat med sådan en verdensklassespiller! Det gælder bare om at løbe i de rigtige huller, så kommer den hver gang, sagde Casper U. Mortensen og understregede den samlede betydning:

- Det er vigtigt for os og vigtigt for ham.

Se også: Spanien tager fire point med videre ved EM

Den fåmælte danske landstræner Gudmundur Gudmundsson havde hvisket Hansen og Co. i øret, at der skulle lidt mere fart og tempo på spillet. Det lykkedes.

- Det var fantastisk, sagde islændingen og fortsatte begejstret:

- Han spillede en meget, meget god kamp - som de fleste af de andre spillere på holdet. Jeg synes jo, hele holdet spiller godt.

Håndbold EM 2016 - 20. jan. 2016 - kl. 21:42 Mads Mensah forvirret: Jeg forstår ikke Ungarn

Mads Christiansen er en af de spillere, der i den grad bliver løftet af Hansens sublime spil. Indtil videre har han lukreret på den plads, som PSG-profilens tilstedeværelse giver, og på de assister som støbes i hænderne på Hansen.

- Det var klasse. Det var skønt. Vi ved, han har det i sig. Medierne er jo hurtigt efter ham, selv når han spiller, hvad de fleste vil kalde gode kampe, men i dag var det bare en klassepræstation, smilede højrebacken, der scorede fem gange på syv forsøg.

Se også: Ustyrlige Mikkel bag dansk storsejr

De rosende vendinger var ikke til at stoppe efter sejren på 30-22 over Ungarn. Hansen var selvfølgelig udvalgt som kampens spiller. Fortjent forstod man på holdkammeraterne, der bukkede og hyldede Danmarks nr. 24.

- En fantastisk indsats. Der var mange gode indsatser i dag, men han shiner jo, når han ind imellem laver ting ud af ingenting, sagde Møllgaard.

- Mikkel er på top. Det er der, vi alle helst vil have ham. Når han er god, så løfter vi os andre bare nogle procenter, lød det fra Lasse Svan.

Mikkel Hansen har guldnøglen, og i dag viste han den frem!

FAKTA: Her er puljerne i mellemrunden

Programmet for mellemrundens gruppe II

Fredagens program: Sverige-Rusland, Tyskland-Ungarn.

Søndagens program: Spanien-Danmark (kl. 20.30), Tyskland-Rusland.

Tirsdagens program: Sverige-Danmark (kl. 20.30), Spanien-Ungarn.

Onsdagens program: Spanien-Rusland, Tyskland-Danmark (kl. 18.15), Sverige Ungarn.

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen