Boldsen angriber EHF efter EM-protest: Amatøragtigt!

Ekstra Bladets håndboldekspert Joachim Boldsen langer på norsk tv hårdt ud efter EHF i kølvandet på Norges nederlag til Tyskland i EM-semifinalen

Norge måtte lide et knebent nederlag til Tyskland, men det slagne hold har valgt at indgive en protest som følge af, at Tyskland havde for mange spillere på banen i de sidste sekunder. (Foto: AP)
Norge måtte lide et knebent nederlag til Tyskland, men det slagne hold har valgt at indgive en protest som følge af, at Tyskland havde for mange spillere på banen i de sidste sekunder. (Foto: AP)

På banen var han ikke bange for at sige sin mening, og det gælder tilsyneladende også i et norsk tv-studie.

Joachim Boldsen, der under EM-slutrunden har ageret ekspert for Ekstra Bladet, dækkede fredagens semifinale mellem Norge og Tyskland på norsk tv, og det gik ikke stille for sig.

I kølvandet på kampens dramatiske afgørelse, hvor Tyskland - efter at have scoret til slutresultatet 34-33 - i de sidste sekunder havde for mange spillere på banen, har man fra norsk side valgt at komme med en officiel protest.

Denne skal dog først fremlægges for det europæiske håndboldforbund, EHF, lørdag morgen klokken 9.00, hvorfor et presset program for weekenden, hvor finalen spilles søndag, ikke taler for en afgørelse, der falder ud til norsk fordel.

Og den lange behandlingstid er ifølge Boldsen en af grundene til, at der næppe bliver lavet om på det resultat, der stod på lystavlen efter sidste fløjt i den forlængede spilletid.

Se også: EM-gyser får dramatisk efterspil: Norge med officiel protest

Eksperten langer derfor skarpt efter EHF, som ifølge den tidligere landsholdsspiller allerede har fejlet på flere fronter, før der bliver taget endegyldigt hånd om sagen i juridisk regi.

- Hvis det ikke var ledet af amatører, men af professionelle, så havde de haft styr på det under kampen. Der sidder altså to observatører, der skal holde øje med sådan nogle ting, og de har ikke styr på det, siger Boldsen ifølge TV3 Sport.

- Hvis det virkelig var et professionelt forbund, så ville man jo tage stilling til protesten allerede i aften og kigge på billederne og lytte til begge parter. Nu gør man det i morgen (lørdag, red.), og hvordan skal der nogensinde være mulighed for at ændre noget, lyder det fra Boldsen.

Finalen ved EM-slutrunden afvikles søndag, og såfremt protesten ikke falder ud til Norges fordel, bliver det et opgør mellem Tyskland og Spanien, der vandt 33-29 over Kroatien i fredagens anden semifinale.

Se også: Kroatiens vilde optur sluttede brat mod Spanien

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen