Dansk forsvarshelt frygtede brud på ryggen

Henrik Møllgaard kunne hverken få luft eller gå selv – men 24 timer efter gulvturen mod Rusland trænede han fuldt skrald op til opgøret mod Montenegro

Henrik Møllgaard tv ser lidt betænkelig ud, men det er der tilsyneladende ingen grund til. Hans Lindberg og Mads Christiansen er også kampklar mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)
Henrik Møllgaard tv ser lidt betænkelig ud, men det er der tilsyneladende ingen grund til. Hans Lindberg og Mads Christiansen er også kampklar mod Montenegro. (Foto: Lars Poulsen)

GDANSK (Ekstra Bladet): De trænede – alle 17. Klaus Thomsen, der blev siet fra EM-truppen, er fortsat i beredskab og har det godt med det, og de lettere halte spillere fra Rusland-kampen var også i aktion søndag aften i spillehallen.

Det vil sige, at Niklas Landins lette forstuvning ikke volder problemer, ligesom Michael Damgaards højre fod fortsat er okay – og Henrik Møllgaard, der måtte tilses af lægen, deltog også for fuldt skrald.

- Jeg lander uheldigt på hoften, og det har jeg jo prøvet 100 gange før – men jeg fik et kraftigt tryk, og det var selvfølgelig uheldigt. De siger, det svarer til at forstuve ryggen, selv om det jo lyder lidt dumt, siger Henrik Møllgaard.

Se også: Gode nyheder: Møllgaard i bedring efter skade

- Det var noget rigtigt rod, jeg kunne ikke få luft og ikke bevæge mig. Men nu har jeg egentlig sovet ganske okay, og så har jeg fået masser af behandling: Massage, nogle knæk, nåle – og heldigvis går det meget bedre. Jeg spiller helt sikkert mod Montenegro.

- De frygtede vel, at der kunne være en revne eller et brud, og jeg kunne jo heller ikke gå selv ud til omklædningsrummet. Men de fik styr på det, da det først var kølet ned, og jeg havde fået nogle piller, begyndte det hele at slappe lidt af. Lige nu er jeg bare øm og træt, men smerten er der ikke længere.

- Når først, det bliver varmt, tror jeg, det er til at overskue, siger Henrik Møllgaard, der gennemførte træningen iført et solidt mavebælte til at holde styr på det værkbrudne kadaver.

Se også: Landin i storform: Danmark ordnede Rusland

Gudmundur Gudmundsson brugte bl.a. den første del af håndbold-træningen til at finpudse spilmønstre og detaljer i forhold til det offensive 5:1-forsvar, Montenegro benyttede sig af mod Ungarn lørdag aften.

Der burde blive pæn plads til de danske stregspillere, og det lykkedes da også de seks bagspillere i to hold at spille tyndt til fløj adskillige gange. Nu skal montenegrinerne lige hoppe med på galejen mandag aften fra kl. 20.15 og frem…

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen