Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Dansk profil fuld af lovord: Fuldstændig fantastisk forsvar

Mads Christiansen hyldede den danske anden halvleg efter den fantastiske sejren mod Spanien

Mads Christiansen i aktion i angrebet mod spanierne. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Christiansen i aktion i angrebet mod spanierne. (Foto: Lars Poulsen)

WROCLAW (Ekstra Bladet). Hold da op for en kamp! Hold da op for en forfærdelig første halvleg. Hold da op for en henrivende anden halvleg.

Den danske højreback Mads Christiansen var ligesom alle andre frustreret efter en første halvleg, hvor intet lykkedes. Der skulle knokles for alle mål, og der blev brændt for meget på den fantastiske Arpad Sterbik.

- Vi brænder for meget alle steder fra. Han tager rigtig meget. Det var frustrerende.

- Tænker man ikke - ham får vi aldrig hul på?

- Jo! Det var et irritationsmoment, at vi følte, vi lå under, selvom vi egentlig spillede op med dem. Og det blev ikke bedre i anden halvleg, hvor vi starter med at brænde tre åbne chancer, siger Mads Christiansen, der ligesom alle de andre danske spillere slet ikke kunne skjule det store sejrssmil efter kampen.

Se også: Nøddesbo om fantastiske Landin: Espectacular!

'Vi holder bare skruen i vandet'
Efter en kamp, der var som nat og dag, hvor Danmark halsede efter Spanien og den storspillende Arpad Sterbik, der gik til pause med redningsprocent på den rigtige side af 50.

Men i anden halvleg var Danmark forvandlet. 14-11 blev vendt til 23-27. Det giver rundt regnet en syvmåls sejr i de sidste 30 minutter.

- Det er fedt at se, vi bare holder skruen i vandet. Vi dækker fremragende op i alle 30 minutter i anden halvleg, og det giver en masse mål.

- De har scoret fire mål i anden halvleg efter 22 minutter?

- Ja, vi lykkedes jo. Fuldstændig fantastisk aggresivitet. Vi er overalt på dem. Vi undgår alle svære situationer. Vi bakker op. Vi lukker ned. Vi undgår straffekast og udvisninger.

- At holde Spanien nede på så få mål på 30 minutter. Har du nogensinde oplevet noget lignende?

Se også: Dansk profil fuld af lovord: Fuldstændig fantastisk forsvar  

En holdindsats
- Nej, det kan jeg i hvert fald ikke huske. Det var fremragende. De prøver jo alt mulig til sidst. De prøver alt, men de kommer aldrig i gang.

Mads Christiansen havde ud over flotte ord til det forsvar, der har været under så meget bevågning siden René Tofts skade, også ros til profiler som Landin og Nøddesbo. Men på ægte dansk manér var det også en holdindsats.

- Vi har så store profiler på holdet, så nogen kommer til at stå ud, som de har spillet en stor kamp. Men det er en holdindsats. Sådan en som Nøddesbo, der spiller fantastisk, skal jo også have boldene, så på den måde hænger det hele sammen.

Se også: Dansk joker: Jeg har drømt om det, siden jeg var fire år

Med sejren har Danmark nu fire sejre ud af fire mulige og seks point. Det giver lige nu en 1. plads i gruppen, inden de to kampe mod Sverige og Tyskland.

- Vejen er åben mod semifinalen, men vi skal stadig have resultater mod de andre for at være sikre. Men jo, det ser godt ud!

Interaktivt element

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen