Ingen hjælp til Danmark: Spansk sejr i sidste sekund

Stjernerne fra Spanien måtte på aldeles hårdt arbejde i Danmarks mellemrundegruppe ved EM

Det så længe ud til, at Danmarks plads i semifinalen allerede var en kendsgerning INDEN kampen mod Sverige tirsdag aften.

For Spanien havde alvorlige problemer med Ungarn i aftenens første kamp, og et nederlag til Raul Entrerrios og co. ville betyde, at spanierne ikke ville kunne overhale Danmark, selvom vi taber de sidste to kampe.

Men spanierne vandt over Ungarn. 31-29.

Valero Riveras straffekast i sidste sekund cementerede sejren, og dermed endte det hele i et stort antiklimaks for ungarerne, der ellers var med og reducerede til 30-29 med et halvt minut igen.

1. halvleg endte 15-15 efter 30 minutter, hvor de havde rigtig godt fat i de spanske favoritter. Bortset fra 0-1 var de ikke bagud en eneste gang.

Spanierne kom dog bedre i gang i 2. halvleg og havde i perioder forspring på to-tre mål. Hele fire måls forspring var det oppe på med bare seks minutter igen. Men en udvisning og tre hurtige ungarske mål gav fornyet spænding.

Sejren betyder, at spanierne nu er á point med Danmark - 6 - og Tyskland i øvrigt. Modsat Spanien og Tyskland har Danmark dog to kampe til gode. Mod Sverige tirsdag aften og altså tyskerne onsdag aften.

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen