Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Joachim Boldsen: De gjorde det let for os

Ekstra Bladets ekspert hylder landsholdet efter storsejren over Ungarn. Men modstanden var så som så

Hør Boldsens dom om gårsdagens kamp

- Han er jo FREM-RA-GEN-DE!

Joachim Boldsen var inden kampen mod Ungarn nogenlunde tilfreds med Mikkel Hansen efter de første to kampe ved EM. Men stjernen over dem alle manglede for alvor at stemple ind som den verdensstjerne han er - og dermed indfri de tårnhøje forventninger, alle har til ham.

Det gjorde han så onsdag aften mod Ungarn, hvor han havde sidste eller næstsidste hånd på langt størstedelen af de 30 danske scoringer.

- Det er det, vi har ventet på. Han spiller som forventet. Og det er fremragende. Men det er også fordi, Danmark formår at få tempo ind i kampen. Både i angrebet og i forsvaret. Forsvaret bliver mere aggressivt og flytter benene hurtigere. I angrebet spiller Mads Mensah en stor kamp. En rigtig stor kamp, siger Joachim Boldsen, som Ekstra Bladet har lånt af TV 3 Sport under slutrunden.

Også Mads Christiansen får klap på skulderen af den tidligere stjernespiller.

- Jeg bliver nødt til at lette på hatten for Mads Christiansen. Over alle tre kampen har han været sublim og stærk. Og han udnytter kynisk den opmærksomhed, de andre angrebsspillere tiltrækker undervejs, siger Boldsen.

'De gjorde det let for os'
- Men modstanden onsdag var vel heller ikke fantastisk...?

- Nej. De gjorde det let for os. Jeg har stor respekt for Dusjebaev (Ungarns træner, red.) og hans karriere. Men jeg ved ikke, hvad han tror, han havde opfundet til den kamp. Uanset hvad skal de, næste gang de møder Danmark, gøre det stik modsatte, siger Boldsen og slår en latter op.

- De prøvede af uransagelige årsager at løbe om kap med Danmark. De kan du da ikke. De er jo store og fysiske. Det virkede naivt i mine øjne. Det var ikke den stærkeste modstand, siger han.

Nu går der mellemrunde i den fra på søndag, og Danmark får i langt højere grad kvalificeret modstand. I første omgang af Spanien.

- De har haft deres startvanskeligheder. Men det var omvendt også et andet niveau i den pulje (med Tyskland, Sverige og Slovenien som modstandere, red.). Det vil blive noget helt andet for Danmark, siger Boldsen.

Interaktivt element

1 af 2 Niklas Landin og Danmark får kam til deres hår efter en overkommelig modstander onsdag. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen