Kæk Michael Damgaard efter infight: Stop med at lyve!

Den danske flækker 'overfaldt' Tobias Karlsson efter kampen, hvor de to havde haft et sammenstød. Det var dog med et kækt smil fra syvmålsskytten

Tobias Karlsson har godt fat i Michael Damgaard. Efterfølgende kunne de to kamphaner dog smile af situationen. (Foto: Lars Poulsen)
Tobias Karlsson har godt fat i Michael Damgaard. Efterfølgende kunne de to kamphaner dog smile af situationen. (Foto: Lars Poulsen)

WROCLAW (Ekstra Bladet): Det var sagt med et glimt i øjet og et stort smil, da Michael Damgaard pludselig afbrød Ekstra Bladets interview med den svenske forsvarskæmpe Tobias Karlsson efter den uafgjorte kamp tirsdag aften.

Vi havde faktisk lige spurgt Flensborg-forsvareren om, hvad det var, der skete i episoden, hvor Damgaard råbte AV! efter at have fået en svensk hånd i hovedet.

Tobias Karlsson var tydeligvis ikke enig i beslutningen og gik hen til Damgaard på banen, inden dommerne gav to minutter.

- Hvad sker der i episoden med Damgaard?

- Nej, der var ingenting, lyder det først afvæbnende fra Tobias Karlsson, der nærmest træder væk, da han mistænker Ekstra Bladets udsendte for at søge den beskidte vinkel.

- Han...Jeg rammer ham i ansigtet, men jeg er ikke klar over, at jeg rammer ham. Jeg tror, jeg rammer ham sådan (dasker Ekstra Bladets udsendte på brystet), og så siger jeg bare til ham, at hvis jeg ramte dig, så undskyld!, slyder det Karlsson som fortsætter:

- Så siger han, det gjorde du. Og så sagde jeg undskyld.

- Det kunne vi jo ikke se fra vores pladser?

Det er Danmarks styrke
- Det så nok værre ud, end det var. Jeg tror ikke, hverken for mit vedkommende eller for hans, at der er nogen bad feelings, lød det efter 28-28 kampen.

- Han skød hul på jer?

- Ja, han var godt nok god. Det er jo Danmarks styrke. De har så mange at vælge mellem. De kan skifte mange spillere ud hele tiden, siger Karlsson, inden han bliver afbrudt midt i en sætning, da rundhuggeren fra Rødby bryder ind i interviewet med et ægte gavtyve-smil!

Se også: Noget lort! Svensk jubel over et vundet point

- Du skal stoppe med at lyve, du skal, griner Damgaard til svenskeren.

- Jeg sagde jo sorry, lyder det afvæbnende fra Karlsson.

- Ja ja, det ved jeg godt, kommer det fra syvmåls-skytten.

- Jeg tror, jeg rammer dig her, siger Karlsson til Damgaard og viser ham skubbet, han også gav Ekstra Bladets udsendte.

- Ja ja, det er i orden!

'Vi vinder et point'
- Sorry, sorry, sorry, siger Karlsson, inden han fortsætter sin sætning.

- Det er jo en ekstrem fordel ved en slutrunde at have den mulighed, og den har vi ikke. Derfor kan vi være med i nogle kampe, men ikke dem alle.

Mikkel Hansen (Foto: Lars Poulsen) Håndbold EM 2016 - 26. jan. 2016 - kl. 22:28 Karakterer: Kun to danskere strålede mod Sverige

- Skal man sige tillykke?

- Ja, det skal man vel.

- Tillykke så!

- Tack! Sådan som kampen udvikler sig og som 1. halvleg er, så må man jo sige, at vi vinder et point.

- Hvorfor kommer I tilbage?

- Vi stopper vel aldrig med at tro på det, og vi bliver ved med at kæmpe og kæmpe og kæmpe. Og det lykkedes ikke rigtig i 1. halvleg, men så får vi ramt den i 2. halvleg, og har også lidt held i slutningen.

- Det betyder utrolig meget for os. Vi skal spille kamp om tyve timer mod Ungarn, og det er lidt nemmere at lade op, når man har den følelse med sig.

Sverige jagter fortsat en OL-kvalifikationsplads, mens Danmark jagter semifinaleplads. Det sker for Danmarks vedkommende kl. 18.15 mod Tyskland. her skal der en uafgjort eller sejr til for at komme til Krakow og semifinale.

Svenskerne spiller allerede kl. 16 mod Ungarn. Den kamp kan ses på TV 2 Sport, mens Danmarks kamp mod Tyskland kan ses på TV 2.

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen