Kevin Møller: Jeg spillede til 2,75...

Anden-målmanden fik en afgørende rolle i en nervøs sejr – men var alligevel lidt halv-hård i bedømmelsen af sin egen præstation

Kevin Møller blev godt nok kun noteret for fem redninger - men den håndfuld hjalp nu alligevel pænt til i den sidste ende. (Foto: Lars Poulsen)
Kevin Møller blev godt nok kun noteret for fem redninger - men den håndfuld hjalp nu alligevel pænt til i den sidste ende. (Foto: Lars Poulsen)

GDANSK (Ekstra Bladet): 21 minutter og 51 sekunder på banen. Kevin Kam Møller fik endelig lov til at spille førsteviolin på en mandag aften, da Niklas Landin gang på gang blev overrumplet af montenegrinske snigskytter.

- Jeg synes, det var en noget rodet omgang i store dele af kampen, og jeg synes sgu også, at Montenegro lægger et rigtigt godt tryk på vores forsvar – og tager nogle vanvittige skud, hvor de trækker boldene helt nede fra gulvet af og op i hjørnerne. Og når de er i stand til at skyde over to mand i blok, så gør de også livet svært for os, siger den ekstremt rolige Kevin Møller.

Han havde pænt store afgørende redninger – og en procent på 38. Absolut godkendt.

Se også: Mikkels moralske sejr

- Jeg synes, vi i store dele af kampen står godt i forsvaret – og at vi også spiller os til gode chancer selv, men vi får desværre ikke lige puttet boldene i mål. Så jeg synes, der ud over de to point faktisk er mange positive ting at tag med. Vi fik sejren, og det var det vigtigste.

- Men 28 mål til dem er vel alligevel for mange?

- Jo! Vi døjede noget med at fange deres streg.

- Som scorer syv på syv!

- Ja, men man også give ham, at han er dygtig. Han gør det også godt på sit klubhold, hvor modstanderne også har deres at set til med at fange ham, fordi han er sådan en lille, kraftig én, der er god til at fange bolden og lægge den op i toppen af målet. Vi har lidt at tale om i taktikrummet i forhold til det, siger Kevin Møller.

Se også: Dansk profil: Vi var overmatchet på vilje

- Jeg har bevist, at jeg er der, og at jeg er, hvor jeg skal være. Selv om det ikke lige gik fremragende første gang, jeg var inde, er det rart, man kan hive sig selv op ude på bænken, hvis det skulle vise sig at blive nødvendigt. Det er jeg rigtigt godt tilfreds med og stolt over! Jeg fik også masser af støtte fra Niklas, og det skal man ikke på nogen måde undervurdere.

- Hvilken karakter vil du give dig selv – på en valgfri skala?

- Jamen, på en fra ét til fem, giver jeg mig selv 2,75.

- Vi kører altså ikke med marginaler!

- Nå, jamen så tre da! Vi runder op, og jeg er flink ved mig selv.

- Hvorfor?

- Der er nogle skud, jeg ved, jeg bør tage og skal have. De smuttede ind engang imellem, og det er ikke godt nok. Det trækker ned.

Se også: Gennempløkket Landin: Det beklager jeg

- Er I så gode, som vi troede?

- Det synes jeg bestemt. Det foregående slutrunder har det også været svært at komme i gang, og det gælder ikke kun os. Vi skal bare lige kickstarte os selv – så skal det nok køre.

- Var det din største kamp i landsholdstrøjen?

- Ja, det var det uden tvivl. Den mest betydningsfulde, så det var det helt klart. Der var noget spil, så jeg er rigtigt glad for at have været med til at sikre to point.

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen