Landins kammerater på sygehuset

To tyske landsholdsprofiler – og Kiel-spillere – er ude af EM. Steffen Weinhold og Christian Dissinger røg på sygehuset og blev der længe

Steffen Weinhold holdt i jerngreb af Ruslands forsvar. (Foto: Jens Dresling)
Steffen Weinhold holdt i jerngreb af Ruslands forsvar. (Foto: Jens Dresling)

WROCLAW (Ekstra Bladet): Niklas Landin stod en ægte brandkamp mod Spanien, men efter sejren var der triste nyheder til målmanden, der til dagligt tjener hyren i tyske THW Kiel.

Hele to klubkammerater – og bærende spillere på det tyske landshold – blev slemt skadet i Tysklands sejr over Rusland. Steffen Weinhold, højre back og anfører, fik et gevaldigt riv i lysken, da han i en desperat jagt på en kontra-rykkende russer, der kunne have sikret Rusland uafgjort. Steffen Weinhold måtte støttes fra banen.

Men efter kampen måtte også storskytten, det unge stortalent Christian Dissinger indgive sin sygemelding. Den lange venstre back beskadigede sin ene hofte undervejs.

Begge spillere blev sendt til undersøgelse på det lokale sygehus og var der stadig, da Danmarks kamp mod Spanien var slut. De to profilers skader er så alvorlige, at Tyskland allerede på pressekonferencen annoncerede, at man må indkalde to reserver i løbet af mandagen.

Håber ikke det er alvorligt
Det tyske landshold er i forvejen ramt af rekord-mange skader, og det er uden undtagelse de dygtigste offensiv-spillere, der er gået ned med flaget. Alligevel har det unge hold imponeret stort under EM.

- Det er skidt for Kiel, og det er skidt for det tyske landshold, siger Niklas Landin.

Danmark møde Tyskland i den sidste kamp i hovedrunden før semifinalerne – forhåbentlig – i Krakow næste weekend.

- Vi er bestemt hårdt ramt i klubben. Altså, de må bare ikke være skadet, og selv om jeg lige nu er på et andet hold end dem, så står jeg sgu ikke og håber, de er skadet. Jeg vil hellere spille en god kamp mod Tyskland med dem på holdet. Jeg håber for alt i verden, at det ikke er alvorligt med nogen af dem, siger Niklas Landin.

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen